Kassavastaava, K-Supermarket Tripla, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 25.1.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme ammattitaitoista kassavastaavaa vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) K-Supermarket Triplaan.

K-Supermarket Tripla on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Supermarket. Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita.

Kassavastaavana toimit hallintopäällikön alaisuudessa tehden suorittavaa kassa/lähipalvelutyötä sekä hallinnollisia töitä. Toimit myös kassa- sekä lähipalvelutiimin esimiehenä työvuorossasi. Tehtäviisi kuuluu työvoiman resursointi (työvuorolistat), osaston yleinen ylläpito sekä kassatilitysten tarkastus. Tehtävä edellyttää kokemusta vähittäiskaupan kassatyöstä, tarkkuutta sekä ehdotonta nuhteettomuutta.

Toivomme sinulta:
- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- aiempaa kokemusta kaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Noora Leino noora.leino@k-supermarket.fi tai kauppias Petri Miettinen petri.miettinen@k-supermarket.fi.

Lähetä hakemuksesi 25.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------

Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös