Varastotyöntekijöitä noutopihalle kesäksi K-Rauta Välivainio, Oulu

Suomi: Oulu, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 6.2.2022
Hei sinä varastoalan osaaja! Etsitkö työtä, missä pääset työskentelemään varastoalalla asiakkaiden parissa? Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja koet sen omaksesi? Jatka lukemista, sillä meillä on tarjolla sinulle huikea työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainiolle VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ noutopihalle kesäkauden ajaksi!

Pääset työskentelemään monipuolisissa varaston tehtävissä rautakaupan noutopihalla ja sisävarastolla. Tehtävässä sinulle tulee tutuksi kuorman vastaanotto ja purku, tavaroiden keräily ja luovutus asiakkaille, asiakaspalvelu sekä varaston ylläpito. Työtä tehdään pääasiassa ulkotiloissa.

Mitä etsimme:

Odotamme sinulta jo jonkin verran aiempaa varastoalan kokemusta ja erityisesti katsomme eduksi vastaavanlaiset varastotyöt. Lisäksi trukilla ajotaito sekä rakennustuotetuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinun omaavan asiakaspalveluhenkisen ja työhön tarttuvan työskentelyotteen sekä motivoituneen ja vastuullisen tavan toimia työssä.

Mitä tarjoamme:

Työt alkaa huhti-toukokuun aikana joustavasti tilanteesi mukaan ja töitä on tarjolla kesän ajalle. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaan. Saat perehdytyksen työhösi.

Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa varaston porukkaa noutopihalla. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan! Hae pian, sillä nämä työpaikat viedään käsistä!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.
https://eezy.fi/fi/tyopaikat/265603386

Hakuaika päättyy 6.2.2022 klo 23:59.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Setälä
Henkilöstökonsultti
Eezy VMP
040 307 5300
sini.setala@eezy.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös