Rakennustarvike- ja työvälinemyyjiä kesäksi (30-37,5h/vko) K-Rauta Välivainio, Oulu

Suomi: Oulu, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 6.2.2022
Hei sinä asiakaspalvelutyön ja rakentamisen osaaja! Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja omaat osaamista remontoinnista ja rakennustarvikkeista? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Jatka lukemista, sillä meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainiolle RAKENNUSTARVIKE- JA TYÖVÄLINEMYYJIÄ kesäkauden ajaksi!

Pääset työskentelemään Keskon kauppiasvetoisessa rautakaupassa myyjänä rakennustarvikeosastolla. Työssäsi sinulle tulee tutuksi asiakkaiden opastaminen ja auttaminen rakentamiseen ja remontointiin liittyvien tuotteiden valinnoissa ja käytössä. Työkenttäsi tuotevalikoima on laaja ja siihen kuuluu niin työvälineitä kuin pienrauta- ja rakennustarviketuotteita. Kesällä rautakaupassa sinulle tulevat tutuksi niin terassilaudat ja -tarvikkeet, kuin ruohonleikkuritkin.

Odotamme sinulla olevan aiempaa tuntemusta rakennustarvikkeista alan koulutuksen tai aiemman kokemuksen myötä. Toivomme sinun olevan luontainen asiakaspalvelija ja ihmisten parissa viihtyvä persoona. Arvostamme oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta sekä palvelualttiutta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus rautakaupassa työskentelystä.

Mitä tarjoamme:

Työt alkaa huhti-toukokuun aikana tilanteesi mukaan ja töitä on tarjolla kesän ajalle. Työtä on tarjolla noin 30-37,5h/vko ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaan. Saat perehdytyksen työhösi.

Pääset työskentelemään osana K-Raudan osaavaa myymälän porukkaa. K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan! Hae pian, sillä nämä työpaikat viedään käsistä!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.
https://eezy.fi/fi/tyopaikat/265604628

Hakuaika päättyy 6.2.2022 klo 23:59.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Setälä
Henkilöstökonsultti
Eezy VMP
040 307 5300
sini.setala@eezy.fi
Takaisin ylös