Finance Specialist (tarvittaessa töihin kutsuttava), Business Services Centre

Suomi: Tampere, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 23.1.2022
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä
Business Service Centreen Tampereelle, alla oleviin tiimeihin
- Accounts receivables
- CustomerMasterdata
- BT & Onninen Goods Invoices

Kysymyksessä on varautuminen äkilliseen lisätyövoiman tarpeeseen (ruuhkahuiput ja lyhyet sijaisuudet). Tänä ajanjaksona tarvittaessa töihin kutsuttavalle työntekijälle voidaan tarjota työvuoroja, joista jokainen on erillinen määräaikainen työsuhde. Työntekijällä on aina oikeus kieltäytyä tarjotusta työvuorosta. Määräaikaisuuden kesto on 31.05.2022 saakka.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Business Services Centre tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhteeseen liittyvät palvelut.

Odotamme sinulta

- Taloushallinnon tehtävissä laskentatoimen perusosaamista ja prosessien perustuntemusta (laskutus, reskontrat ja mahdollisesti myös kirjanpito)
- Positiivista asennetta sekä reipasta ja vastuullista työotetta
- Uskallusta tehdä päätöksiä
- Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
- Muutosmyönteisyyttä, paineensietokykyä ja tarkkuutta
- Uusien asioiden nopeaa oppimiskykyä
- MS-Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
- Paloa toiminnan kehittämiseen
- Kykyä ottaa vastuuta omasta osaamisesta ja työssä kehittymisestä

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle
- Haasteellisen ja palkitsevan taloushallinnon tehtävän
- Tiimin jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- Hyvät henkilökuntaedut
- Palkka Kaupan TES

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävistä antaa

Team Leader Kaisa Värelä, kaisa.varela@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi 23.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Etenemme valinnoissa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerrothan hakemuksessasi minkä tiimin työtehtävät sinua erityisesti kiinnostavat.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös