Palveluasiantuntija K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 30.1.2022
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Palveluasiantuntijaa vastamaan päivittäistavarakauppojemme verkkokaupan sekä digitaalisten hinta- ja markkinointinäyttöjen sujuvasta ja mutkattomasta tuesta.
Tehtävässäsi työskentelet Päivittäistavarakaupan Kaupan palvelut osastolla osana Kaupan palvelukeskuksen osaavaa tiimiä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Vastuullasi on toimia kaupan ensisijaisena kontaktina erilaisissa verkkokauppaan, sähköisten hintanäyttöjen sekä markkinointinäyttöjen käyttöön liittyvissä neuvonta - ja ongelmatilanteissa sekä koordinoida itsenäisesti ongelmanratkaisua yhteistyössä eri osapuolien kanssa. Olet rautainen asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilainen ja varmistat osaltasi, että kauppa pääsee jatkamaan toimintaansa mahdollisimman nopeasti. Työtä tehdään arkisin klo 6-18 välillä, sekä lauantaisin klo 7-15 välillä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta päivittäistavarakaupasta ja vahvaa näyttöä asiakaspalvelun tehtävistä
- Kokemusta ruoan verkkokaupan ja/tai digitaalisten hinta- ja markkinointinäyttöjen eri toiminnoista ja taustajärjestelmien käytöstä
- Itseohjautuvaa, ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista työotetta
- Kykyä omaksua uusia kokonaisuuksia niin prosessien kuin järjestelmienkin näkökulmasta
- Hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
- Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän
- Loistavat lähikollegat ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin taustallesi
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet kehittää jatkuvasti osaamista ongelmanratkaisun sekä osaamisen kehittämisen ohjelmamme kautta
- kulttuurin, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan
- joustavat mahdollisuudet yhdistää etä- ja lähityötä
- Monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaupan palvelukeskuksen Palvelupäällikkö Jaana Ylärinne (puh 0503507572), ke 19.1 klo 14-16:00 ja ke 26.1 09-11:00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
Takaisin ylös