Johdon assistentti K-Market Jounin Kauppa, Äkäslompolo

Suomi: Kolari, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 18.11.2021
Haku päättyy 7.12.2021
Haluatko työskennellä Lapin suurimmassa ja tunnetuimmassa K-Marketissa, Jounin Kaupassa? Haaveiletko asumisesta Ylläksellä, Äkäslompolossa, hengittäen maailman puhtainta ilmaa? Oletko hyvä tyyppi, sinulla on taito tsempata muita ja et säikähdä hankalienkaan tilanteiden vastaan tullessa?

Jos vastasit kyllä, voisit olla hakemamme henkilö!

Johdon assistentti, vanhempainvapaan sijaisuus 02/2022-04/2023

Etsimme työtoveria, jolla on vahvat ihmissuhdetaidot ja joka on erinomainen tiimipelaaja. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen etkä pelkää kysyä kysymyksiä ja et ylläty nopeistakaan muutoksista työpäiväsi aikana. Työskentelytyylisi on itsenäinen, organisoitunut ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Pystyt pitämään käsissäsi monia tehtäviä yhtäaikaisesti ja kykenet työskentelemään paineen alla aikataulujen pitämiseksi. Olet valmis työskentelemään myös kaupan muissa töissä auttaen muuta Jounin Kaupan tiimiä tuottamaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Sinulla on tarvittaessa valmius työskennellä myös iltaisin ja pyhäpäivinä.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, joka päättyy huhtikuussa 2023. Vanhempainvapaan loppuessa on mahdollisuus myös jatkoon tai työllistyä kaupan muihin työtehtäviin.

Jounin Kauppa työpaikkana

Jounin Kauppa on paljon enemmän kuin se perinteinen K-Market. Perheyrityksemme on toiminut seitsemän tunturin kylässä jo 1950-luvulta alkaen. Kauppiaana toimii Sampo Kaulanen, kolmannessa sukupolvessa. Äkäslompolon kylässä asuu vakituisesti noin 800 asukasta ja sesongilla alueella vierailee lähes 15 000 matkailijaa viikoittain. Jounin Kauppa on alueen suurimpia työnantajia ja talvikaudella joukkueeseemme kuuluu noin 50 ja ympärivuotisesti reilu 30 kaupanalan huippuammattilaista.

Kehittäminen on aina kuulunut vahvasti tapaamme toimia ja haluamme tehdä asioita hieman eri tavalla, verrattuna perinteiseen ruokakauppaan. Johdon assistenttina osallistut tulevaisuuden projektiemme suunnitteluun ja toteutukseen.

Vapaa-aikana voit nauttia Ylläksen aktiviteeteista ja henkeäsalpaavasta luonnosta. Meillä Äkäslompolossa on kahdeksan erilaista vuodenaikaa ja maailman puhtain ilma, joka takaa erilaisen ympäristön asua ja elää.

Tarjoamme sinulle:

• Työympäristönä erilaisen vähittäistavarakaupan mahtavine työkavereineen, Äkäslompolon kylän keskustassa, Ylläksen matkailualueella
• Täydet työtunnit, keskimäärin 37,5h viikossa
• Kilpailukykyisen palkkauksen, työterveyspalvelut, hyvät henkilökuntaedut
• Kattavan perehdytyksen sekä tarvittavan tuen työstä suoriutumiseen
• Autamme sinua myös asumisen järjestämisessä

Mitä odotamme sinulta?

• Aiempaa kokemusta kaupan alalta ja/tai toimistotöistä, sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä täysin valmis, asenne ratkaisee!
• Olet nopea oppimaan ja omaksumaan tietoa
• Osaat tulkita lukuja ja ymmärrät laajoja kokonaisuuksia
• Omaat hyvät IT-taidot
• Tietoa erilaisista reskontranhoidon tehtävistä
• Ymmärrystä kaupan alan työehtosopimuksesta sekä työsuhdeasioista
• Oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta
• Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksesi myös:

• Kaupallisen alan tutkinto

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 7.12.2021 osoitteeseen rekry@jouninkauppa.com. Paikka täytetään heti, sopivan tiimiläisen löydyttyä, joten toimi heti! Lisätietoja paikasta antaa: Heta Lehtinen 0407118811, arkipäivisin klo 9-11 välisenä aikana.

Jounin Kauppa on tehnyt vahvaa tulosta, taaten näin taloudelliset resurssit tulevaisuuden mahdollisiin kasvuhaasteisiin ja vakaan työpaikan työntekijöilleen. Tarinamme on vasta alussa ja nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan rakentamaan tulevaisuuttamme yhdessä meidän kanssa!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös