IT Product Owner, Power Platform Services for Suppliers K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 25.11.2021
Haku päättyy 6.12.2021
Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Tule inspiroivaan porukkaamme päivittäistavarakaupan IT:ssä päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen. Tehtävässäsi pääset mukaan uudistamaan ruoan toimitusketjun yhteistyöalustaa. Pääset toteuttamaan täysin uusia yhteistyömalleja ja digitaalista alustaa, jonka keskiössä on data sekä tiedolla ohjattu päätöksenteko. Vastuullasi on tämän alustan kehittäminen yhdessä liiketoiminnan kehitysyksikön ja useiden eri tavarantoimittajien ja it- toteuttajien kanssa. Ohjaat varmalla kädellä yhteistyökumppaniemme toteutustöitä, haet uusia luovia ratkaisuja yhdessä liiketoiminnan kanssa sekä kehität yhteisiä toimintaprosessejamme.

Odotamme sinulta:
- Vahvaa ja monipuolista ohjelmistokehityksen ja sen työvälineiden osaamista
- Kokemusta Power Platform- ympäristöistä, mukaan lukien PowerApps ja PowerAutomate. PowerBI-osaaminen eduksi.
- Kokemusta laajojen kokonaisratkaisuiden kehittämisestä Microsoft- ekosysteemissä.
- Tietokantaosaamista niin relaatiokannoista kuin NoSQL-kannoista
- AD ja käyttövaltuushallinta eivät ole sinulle vieraita
- Ketterän digikehityksen osaamista ja toisaalta perinteisen järjestelmäkehityksen hallintaa
- Kokemus API-rajapinnoista ja erilaisista ohjelmointikielistä katsotaan eduksi
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä loihtia liiketoimintavaatimuksista menestyksekkäitä ratkaisuja
- Positiivisesti Owner –henkistä, ratkaisukeskeistä asennetta
- Hyviä tiimityötaitoja ja joustavaa työotetta
- Sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden olla kehittämässä aivan uudenlaista vähittäiskaupan ekosysteemiä
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- tilaisuuden olla kehittämässä tulevaisuuden ratkaisuja päivittäistavarakaupan murroksessa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- konsernin laajan tuen
- modernin K- Kampuksen monipuoliset hybridityömahdollisuudet

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 30.11. 10:30-11:30 tai pe 3.12. 10-11 Katariina Vuorio, puh 050 401 7954.

Lähetä hakemuksesi 6.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös