Senior Specialist, Workforce planning, Business Services Centre

Suomi: Tampere, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 13.11.2020
Haku päättyy 30.11.2020
Työvuorosuunnitteluprosessin – ja järjestelmän asiantuntija K-Ryhmän Business Services Centreen Tampereelle

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereelle Business Services Centreen (BSC)
Kauppiaspalkanlaskennan yksikköön Senior Specialist, Workforce planning tehtävään henkilöä vastaamaan uuden käyttöönotettavan työvuorosuunnittelujärjestelmän laadukkaasta koulutuksesta ja neuvonnasta Kauppiaskunnalle. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen alkaen vuoden 2021 alusta. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Tehtävä on moninainen, pitää sisällään järjestelmän pääkäyttäjätyötä, neuvontapalvelua sekä uusien kauppojen käyttöönottoon liittyviä projekti- ja koulutustehtäviä.
Asemapaikkasi on Tampere mutta tehtävä edellyttää projektivaiheessa säännöllistä viikoittaista matkustamista kotimaassa. Lisäksi K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Business Services Centre tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta- ja työsuhdepalvelut.

Odotamme sinulta

- Kokemusta työvuorosuunnittelusta erityisesti kaupan alalta
- Työehtosopimusten ja työlainsäädännön periaatteiden tuntemusta työvuorosuunnittelun
näkökulmasta
- Kokemus palkanlaskennasta katsotaan eduksesi
- Kouluttajataitoja ja esiintymisvalmiutta
- Positiivista asennetta sekä oma-aloitteista ja vastuullista työotetta
- Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
- Muutosvalmiutta, paineensietokykyä ja tarkkuutta
- MS-Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyviä muita tietoteknisiä valmiuksia
- Riittävää englannin kielen taitoa
- Kiinnostusta toiminnan kehittämiseen
- Matkustusvalmiutta kotimaassa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden osallistua uuden järjestelmän käyttöönottoon ja kehittämiseen
- Tiimin jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- Hyvät henkilökuntaedut
- Laajan etätyömahdollisuuden
- Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Minna Hildén minna.hilden@kesko.fi ja puh. 040 5344 605, parhaiten tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 8 – 9.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
Tarkistamme luottotiedot ja suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös