Supply Chain Planner K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 12.11.2020
Haku päättyy 29.11.2020
Vakituiseen työsuhteeseen Toimitusketjusuunnittelija (Supply chain planner) keskusvaraston täydentämiseen

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Toimitusketjusuunnittelijaa (Supply Chain Planner) vastaamaan pääsääntöisesti Pennalan keskusvaraston täydennyssuunnittelusta. Tehtävässäsi olet osa huippuammattilaista tiimiä, jossa oman ja tiimin työn kehittämiseen pääset myös itse vaikuttamaan. Vastuualueenasi on Euroopasta ja kotimaasta tapahtuvien Työväline ja Rakennustarvike -tuotekategorioihin kuuluvien tuotteiden hankinta. Vastuualue on mielenkiintoinen yhdistelmä ostamisen eri osa-alueita, jossa oma painoarvo on myös tuontihuolinnan prosessien ymmärtämisellä. SAP ja RELEX ovat päivittäisiä työkaluja, mutta onnistuaksesi työssä sinulla pitää olla myös kykyä hallita kysynnän ennustetta yhdessä tuotepäälliköiden kanssa. Analyyttinen ote työhön ja halu tehdä asioita tehokkaammin ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta ennen kaikkea sinulla pitää olla taitoa hallita omalla vastuualueellasi toimitusketjua niin, että hyvä saatavuus on varmistettu. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta
- vähintään alempaa, soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi, insinööri) tai vahvaa työkokemusta ja työssä hankittua osaamista ostamisesta ja täydennyssuunnittelusta sekä toimitusketjun hallinnasta
- SAP- ja RELEX-järjestelmien tuntemusta (myös F&R luetaan eduksi)
- MS Office työkalujen hallintaa
- hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja innovatiivista ajattelua
- kykyä viedä asioita tehokkaasti eteenpäin, uskallusta nostaa epäkohdat esille
- sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen vastuualueen
- Monipuolisen työn
- Ammattitaitoisen ja osaavan tiimin tuen
- Ison talon edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Supply Chain Manager Soila Honkanen, sähköposti soila.honkanen@kesko.fi ja Team Leader Titta Karvinen, sähköposti titta.karvinen@kesko.fi.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös