Kehityspäällikkö K-ryhmään

Suomi: Helsinki, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 13.11.2020
Haku päättyy 29.11.2020
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Etsimme kehityspäällikköä K-Ryhmän Päivittäistavarakaupan Kaupan toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuoretuotteiden sekä hedelmien ja vihannesten toimitusketjun kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sekä valituista toimitusketjuun liittyvistä projekteista. Myös toiminnan operatiivinen ohjaaminen kuuluu ajoittain tehtäväkenttääsi. Toimit päivittäisessä yhteistyössä organisaation sisäisessä laajassa matriisissa erityisesti oston sekä logistiikkatoimintojen kanssa. Laajaan yhteistyöverkostoosi kuuluu tavarantoimittajia Suomessa ja ulkomailla sekä toimit aktiivisesti K-ryhmän edustajana valituissa järjestöissä. Olet jäsenenä yksikön johtoryhmässä sekä kokemuksesi mukaan myös kaupallisessa johtoryhmässä.

Odotamme sinulta:
• Kokemusta ja osaamista toimitusketjun ohjaamisesta tukku- tai vähittäiskaupasta, erityisesti täydennyksessä ja kysynnän ennustamisessa
• Laajaa kokonaisuuksien hahmottamista ja näyttöjä erityisesti tietojärjestelmäpohjaisten prosessien kehittämisestä
• Vahvan logistisen taustan lisäksi myös kaupallista näkemystä
• Kokemusta projektien tuloksekkaasta johtamisesta
• Kykyä viedä asioita eteenpäin matriisiorganisaatiossa
• Soveltuvaa tiedekorkeakoulututkintoa
• Näyttöjä vastaavan tasoisista tehtävistä ainakin kahden vuoden ajalta
• Sujuvaa kommunikointia englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi

Tarjoamme sinulle:
• Monipuolisen, mutta mitattavan työkentän
• Paikan keskeisenä tekijänä yhdessä Pohjoismaiden merkittävimmässä toimitusketjussa toteuttamassa mottoamme ”Pohjois-Euroopan kaupallisin kaupan toimitusketju”
• Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen
• Kehityshenkisen ja tuloshakuisen työympäristön K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa ja mukavat työkaverit

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjujohtaja Antti Lähde (puh. 050 3875997), tavoitettavissa parhaiten to 19.11.2020 klo 16.00-17.30 tai ke 25.11.2020 klo 15-17.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 29.11.2020 mennessä.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös