Huoltoneuvoja K Caara Oy, Helsinki

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 17.11.2020
Haku päättyy 30.11.2020
HUOLTONEUVOJA K-CAARAAN, AUDI CENTER HELSINGIN TOIMIPISTEESEEN

Audi Center Helsinki etsii nyt joukkoonsa vakituista huoltoneuvojaa. Tehtäviisi kuuluu itsenäinen ja oma aloitteinen työskentely huollon asiakaspalvelussa (mm. asiakkaiden neuvonta, huoltojen varaaminen, pyyntöjen käsittely, laskuttaminen, ajoneuvojen vastaanotto / luovutukset, päivittäisten töiden läpimenon seuranta sekä puhelinliikenteen hoitaminen)

Olet aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet nopea oppimaan ja käytät sujuvasti myös puhelinta ja digitaalisia välineitä asiakaspalvelussa. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta huoltoneuvojan tehtävistä, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä korjaamolla käytettävien järjestelmien tuntemusta (erityisesti Automaster ja Volkswagen-konsernin käyttämät korjaamojärjestelmät)

Odotamme sinulta:
- Iloista palveluasennetta, positiivista ja reipasta mieltä
- Kiinnostusta alaan
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Ruotsin ja saksan kielitaito katsotaan eduksi.
- Paineensietokykyä
- Ajokorttia
- Kokemusta Automaster ja Volkswagen-konsernin käyttämistä korjaamojärjestelmistä

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Ratilainen, puh. 040 749 7955.

Lähetä hakemuksesi 30.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta, täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.
www.k‐caara.fi
Takaisin ylös