Kehityspäällikkö K-ryhmään

Suomi: Helsinki, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 12.11.2020
Haku päättyy 25.11.2020
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmän päivittäistavaratoimiala etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa ammattitaitoista kehityspäällikköä liiketoiminta- ja vastuullisuusstrategian kehityshankkeisiin vastaamaan hankkeiden tehokkaasta projektijohtamisesta ja niiden läpiviennistä tuloksekkaasti. Tehtävässäsi toimit osaavassa yhteisössä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastuullasi olevissa projekteissa toteutetaan päivittäistavaratoimialan vastuullisuusstrategian kärkihankkeita ja kehitetään esimerkiksi asiakaslähtöistä vastuullisuustiedon hallintaa ja raportointia, kehitetään uusia kaupallisia ratkaisuja ja sovelluksia vastuullisuuden näkyväksi tekemisessä arvoketjussa sekä tehdään tiivistä yhteistyötä tavarantoimittajakumppaneidemme kanssa vastuullisuuden kaupallistamisessa.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Ylempää korkeakoulututkintoa; kaupallinen, ympäristötiede, tekninen, tai maa- ja metsätiede
- Työkokemusta vaativista projektien hallintaan ja johtamiseen liittyvistä tehtävistä. Työkokemus elintarvikealan vastuullisuustyön kehittämisestä, vaativista elintarvikeketjun vastuullisuusprojekteista ja niiden johtamisesta katsotaan eduksi.
- Vastuullisuuden eri ulottuvuuksien laaja-alaista ymmärtämistä elintarvikeketjussa, asiakaslähtöisen vastuullisuustiedon ja raportoinnin hallintaa ja sen kehittämistä eri sidosryhmille sekä projektinhallinnan ja -johtamisen osaamista.
- Hyviä yhteistyötaitoja ja kommunikointitaitoja sekä kykyä johtaa useampia projekteja rinnakkain
- Vähittäiskaupan tai tukkukaupan kokemus eduksi

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Näköalapaikan K-ryhmän vastuullisuustyön kehittämisessä seuraavalle tasolle
- Huippukivat ja osaavat työkaverit
- Strategiasta johdettu erittäin ammattimainen ja kaupallinen ote vastuullisuustoiminnan kehittämiseen
- Ison kaupparyhmän hyvät henkilökuntaedut ja koulutusmahdollisuudet

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Jäske, puh 050-5292028 (pe 20.11.2020 klo 9-11).
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pe 25.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös