Pricing specialist K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 17.11.2020
Haku päättyy 6.12.2020
Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja toimintatapojen parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Kespro etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Pricing Specialistia vastaamaan Kespron hinnoittelun teknisestä kehityksestä. Tehtävässäsi tuet, toteutat ja kehität B2B-hinnoitteluun liittyviä toiminnallisuuksia Keskon ERP-järjestelmässä ja muissa hinnoittelutyökaluissa. Varmistat Kespron päivittäisten liiketoimintaprosessien sujuvuuden hinnoittelun ympärillä yhdessä K IT:n ja Kespron eri tiimien kanssa. Määrittelet hinnoittelun tekniset vaatimukset liiketoiminnan näkökulmasta, testaat ja hyväksyt toteutetut toiminnallisuudet. Osallistut myös aktiivisesti uusien hinnoittelumallien kehittämiseen ja olet viemässä uusia toimintatapoja käytäntöön. Toimit tiiviissä yhteistyössä hinnoittelutyökalujen käyttäjien kanssa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Odotamme sinulta:
- vankkaa kokemusta SAP-prosessien kehittämisestä
- innovatiivista business-asennetta
- luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä
- pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja paineensietokykyä
- suunnitelmallisuutta ja projektinhallintakykyä
- kykyä johtaa tiedolla; excel ja Qlik Sense näppäryyttä
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- sujuvaa suomen ja englannin hallitsemista niin suullisesti kuin kirjallisesti
- soveltuvaa ammatillista tai korkeakoulutason koulutusta
- ymmärrys tämän hetkisistä SAP-hinnoittelutransaktioista ja erilaisista hinnoittelutyökaluista on etu

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä kehittämään sen ydintoimintoja Kesprolle. Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava foodservice-alan tukkukauppa Suomessa.

Tarjoamme sinulle
- mahdollisuuden kehittyä B2B-hinnoittelun ammattilaiseksi
- mahdollisuuden vaikuttaa konkreettisesti yrityksen kannattavuuden kehittämiseen
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen esim. AI
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa

Kesprossa pääset todella kehittämään liiketoimintaa. Tukenasi on monipuolisesti tietoa käyttävät, ammattitaitoiset ja osaavat kollegat sekä parhaat asiakkaat. Foodservice-ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Panostamme tulevaisuudessa entisestään digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Kuosa, Pricing Manager, puh 040 505 5172.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 06.12.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Jos olet hakemamme Pricing Specialist, hae tehtävää heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös