Myyjä K-Market LevinPoro, Sirkka

Suomi: Kittilä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 16.10.2020
Haku päättyy 12.11.2020
K-Market LevinPoro on lämmöllä ja ilolla palveleva myymälä aivan Levi Black-rinteen ja gondolin sekä uuden Levi West Pointin läheisyydessä. Myymälämme on varustettu monipuolisella ja laadukkaalla, asiakkaidensa toiveiden mukaisella tuotevalikoimalla, joka muuntautuu aina sesongin mukaan vastaamaan mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeita. Valikoimiimme kuuluu ainoana Levillä appelsiininpuristusmehukone ja olemme tunnettuja myös laajoista oheispalveluistamme. Myymälässämme on Matkahuollon, Schenkerin ja Postin pakettipalvelut sekä Postin SmartPOST-pakettiautomaatti. Meillä on myös 24/7 auki oleva ruoan verkkokauppa ja kotiinkuljetuspalvelut.

Meillä jokainen työntekijä on tiimipelaaja ja vastaa asiakkaan ostoskäynnin onnistumisesta. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä tavoitteellisuutta tekemisessämme. Kaikki toimivat tehtävissään K-ketjun pelisääntöjen ja menetelmien mukaisesti, tavoitteinamme asiakastyytyväisyys, myynti, tulos ja toiminnan sujuvuus. Uskomme myös, että tyytyväinen työntekijä luo tyytyväisiä asiakkaita. Siksi teemme parhaamme, että meillä jokainen työntekijä viihtyy työssään!

Etsimme K-Market LevinPoroon ammattitaitoista ja motivoitunutta myyjää toimintamme ja oheispalveluidemme jatkuvasti kasvaessa. Työtehtäviin kuuluu erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi muun muassa valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydettyä. Palkkaus TES:n mukainen (mahdollisuus henkilökohtaisiin lisiin ja osastovastuisiin myöhemmässä vaiheessa).

Kiinnostuitko? Lue alta tarkemmin avoimesta paikastamme ja laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian!

Tarjoamme sinulle:
- Monipuoliset ja vastuulliset ruokakaupan työtehtävät Levillä
- Kannustavan työympäristön huipputyökavereilla ja mukavilla asiakkailla
- Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- K-Ryhmän henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet

Odotamme sinulta:
- Monipuolista osaamista kaupan alalta
- Valmiutta itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn vastuullisessa roolissa
- Iloista asiakaspalveluhenkisyyttä
- Kykyä ohjata ja kannustaa kaupan tiimiä työhönsä
- Mahdollista osaamista tai vähintään kiinnostusta ja ymmärrystä kaupan tunnusluvuista ja tunnuslukuihin vaikuttavista toimenpiteistä
- Motivaatiota myymälän kehittämiseen sekä kaupan alan trendien seuraamiseen
- Joustavuutta ja nopeatempoiseen työympäristöön sopeutumista sesonkien vaihtuessa
- Kokemusta Matkahuollon, Postin ja Schenkerin pakettipalveluista
- Veikkauksen pelien myynnin tuntemusta

Eduksi katsomme:
- Kokemusta kaupan alan mahdollisista esimiestehtävistä
- Kielitaito
- Osaamista K90 –kassajärjestelmästä, Qlik Sense –raportointiohjelmasta, SAP 2 –järjestelmästä sekä Honeywell -mobiilipäätteestä

Mikäli haluaisit liittyä Leville K-Market LevinPoron huippujoukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä cv kauppias Pirre Mahlbergille, birgitta.mahlberg@k-market.com 12.11.2020 mennessä. Täytämme paikan HETI sopivan henkilön löydyttyä!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös