Huoltoneuvojia kausiapulaisiksi K Caara Oy Helsinki

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 14.10.2020
Haku päättyy 23.10.2020
KAUSIAPULAISIA ASIAKASPALVELUUN K-CAARA HELSINGIN HUOLTO-OSASTOILLE (RENGASSESONKI)

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostuneita kausiapulaisia avustamaan huollon asiakaspalvelutehtävissä rengassesongin ajaksi Helsingin toimipisteeseemme.

Työ tulee sisältämään asiakaspalvelua eri muodoissa sekä ajanvarausten käsittelyä. Sinulla on joustava ja asiakaspalvelullinen asenne, halua ja valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä olet innostunut oppimaan uutta hyvässä porukassa. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Aiempi kokemus autoalasta katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- valmiutta työskennellä lauantaisin
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työnkuvan
- mahdollisuuden työskennellä myös osa-aikaisesti
- hauskat ja innostavat työkaverit

Tehtävä on määräaikainen ajalla 23.10.2020 – 31.12.2020.

Lähetä hakemuksesi 23.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 16.10. klo. 9 – 10 ja maanantaina 19.10. klo. 9.00 – 10.00 korjaamopäällikkö Juha Ratilainen puh. 040 749 7955.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä CaaraFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.
www.k‐caara.fi
Takaisin ylös