Myyntipäällikkö K Caara Oy, Joensuu

Suomi: Joensuu, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 22.7.2020
Haku päättyy 14.8.2020
Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Haemme Joensuun K-Caaraan innokasta ja tuloksekkaan myyntikokemuksen omaavaa myyntipäällikköä vastaamaan toimipisteen uusien autojen myynnistä. Vastaat vastuuosastojen tavoitteiden toteutumisesta, työtehtävien organisoinnista ja valvonnasta oman myyntityön ohessa. Lisäksi pääset osallistumaan toimintamme kehittämiseen yhteistyössä jälkimarkkinoinnin ja muiden myynnin osastojen kanssa. Toimit Audi, Volkswagen ja Seat tiimin esimiehenä.

Olet kaupanalan ammattilainen ja osaat hakea myös tiukassa tilanteessa vaihtoehtoja ja ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin. Keskityt mahdollisuuksiin ja mahdolliset esteet ovat vain positiivinen haasteesi ratkottavaksesi.

Odotamme sinulta:
- halua saavuttaa asetetut tavoitteet
- tuloksekasta kokemusta myyntityöstä
- kokemusta esimiestyöstä
- oma-aloitteisuutta ja kokonaisvaltaista vastuunottoa asioiden hoitamisesta
- aktiivista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan autokaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Kröger, puh. 050 502 8042.
Lähetä hakemuksesi 14.8.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.
www.k‐caara.fi
Takaisin ylös