Myyjiä (15-35h/vk) K-Market Kisahalli, Helsinki

Suomi: Helsinki,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 29.6.2020
Haku päättyy 17.7.2020
Olemme pienen, mutta vilkkaan kolmen K-Marketin nippu keskellä Helsingin Töölöä( K-Market Eino Leinon katu, K-Market Topeliuksenkatu, K-Market Kisahalli) ja nyt kaipaisimme joukkoomme kahta työtä pelkäämätöntä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla on tunteja 15-35/vko, ihan kuinka sinulle sopii. Vuorot ovat pääsääntöisesti ilta-ja viikonloppu painotteisia. Sopii hyvin vaikka opiskelijalle.

Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joka on sosiaalinen, työtä pelkäämätön ja asiakaspalveluhenkinen kaupan-alan osaaja. Olethan ripeä tekemään ja tartut pienen kaupan monipuolisiin työtehtäviin omatoimisesti. Työtehtävät vaihtelevat kassalla olosta hyllytykseen, pullanpaistoon, asiakaspalveluun ja hyvin usein kaikkea samanaikaisesti. Työ sisältää myös yksintyöskentelyvuoroja.

Hakijoilta odotamme kokemusta kaupan alalta (1v- ), sujuvaa Suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, 18- vuoden ikää.
Arvostamme lisäksi:
- kielitaitoa
-matkahuollon osaamista
-ikärajapassia
-Veikkauksen peliosaamista
-ATK taitoja (MS Office, kaupan SAP, Keskon kassajärjestelmä)

sekä tietenkin halua tehdä töitä.

Tarjoamme hakijoille monipuolisen pienen kaupan työympäristön, osaamisen kehittämistä ja mukavat työkaverit. Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset/videohakemukset CV:n kera 17.7.2020 mennessä osoitteeseen:
monna.huhtanen@k-market.com

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös