Hyllyttäjä (10-37,5h/vko) K-Citymarket Koivukylä Vantaa

Suomi: Vantaa,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.3.2020
Haku päättyy 30.4.2020
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* hyllyttäjää

K-Citymarket Koivukylä Vantaalla on vahvasti kasvava hypermarket aivan Koivukylän juna-aseman vieressä. Haemme nyt iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoomme 1-2 hyllyttäjää.

Hyllyttäjät vastaanottavat ja purkavat kuormia, asettavat tuotteita esille ja pitävät huolen siitä, että hyllyt pysyvät siisteinä. Hyllytyksessä edellytetään tarkkuutta, ripeää työtahtia sekä järjestelmällisyyttä. Hyllytys tapahtuu pääsääntöisesti aamupäivisin alkaen klo 6, joten työ sopii etenkin aamuvirkuille. Työtä tehdään joustavasti maanantaista lauantaihin ja työmäärään pääset vaikuttamaan (10–37,5 h/vko).

Aiempi kokemus päivittäistavarakaupan alalta katsotaan eduksi, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme asennetta! Meillä on töissä sekä kaupan alan konkareita että työuraansa aloittelevia. Arvostamme ennen kaikkea halua kehittyä ja reipasta asennetta. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään oikeassa työympäristössä. ¬¬¬¬¬

Oletko juuri sinä hakemamme hyllyttäjä?

-Olet iloinen ja reipas asiakaspalvelija
-Positiivinen asenteesi näkyy työssäsi - hymysi ei hyydy kovassakaan kiireessä
-Sinulla on halua kehittää omaa ammattitaitoasi kaupan alalla
-Pystyt työskentelemään mahdollisimman joustavasti
-Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi
-Olet täyttänyt 18 vuotta

K-ryhmän 43 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1800 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 30.4. mennessä osoitteeseen juha.nuutinen@citymarket.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä myymäläpäällikkö Juha Nuutiselta, juha.nuutinen@citymarket.fi.

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös