Varastotyöntekijöitä (7,5 - 37,5 h/vko) lähetystehtäviin Kesko Logistiikkaan

Suomi: Vantaa,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.3.2020
Haku päättyy 5.4.2020
Haluatko vaikuttaa omaan palkkaasi työn tehokkuudella ja sen laadulla? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä.

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.

Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme nyt varastotyöntekijöitä lähetystehtäviin vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin keskusvarastollemme Vantaan Hakkilaan. Vakituisia tehtäviä on tarjolla kokoaikaisesti (37,5 h/vko) yövuoroon ja aamu/iltavuoroon sekä osa-aikaisesti (7,5 h/vko) viikonlopun vakiovuoroihin sisältäen yövuoron. Tehtävät alkavat jo 23.3.2020 alkaen.

Haemme lisäksi kesätyöntekijöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin päivä- ja yövuoroihin. Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun.

Ilmoitathan hakemuslomakkeella tehtävät, joista olet kiinnostunut.

Odotamme sinulta
- tehokasta ja huolellista otetta työhön
- innokkuutta fyysiseen työhön
- järjestelmällisyyttä ja tiimityötaitoja
- valmiutta yötyöhön
- vähintään 18-vuoden ikää
- sujuvaa suullista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan
- Keskon työsuhde-edut

Mikäli keräilytyö varastoillamme kiinnostaa, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti. Jos olet kiinnostunut vakituisesta tehtävästä, jätäthän hakemuksen 17.3.2020 mennessä. Kesätyöhakemuksia odotamme viimeistään 5.4.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme rekrytointiprosessissa eteneviin erikseen yhteydessä.

Tehtäviin valituille henkilöille teetämme huumetestin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

---------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös