Kauppiashenkinen HR-päällikkö K-Citymarket Koivukylä Vantaa

Suomi: Uusimaa, Vantaa,PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 12.2.2020
Haku päättyy 28.2.2020
ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* HR-päällikköä elintarvikepuolelle

Innostutko kaupan tekemisestä? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme nyt HR-päällikköä vastaamaan K-Citymarket Koivukylän elintarvikepuolen henkilöstöjohtamisesta.

Sinun tonttisi
Työskentelet J. Rinne Oy:ssä K-Citymarket Koivukylän elintarvikepuolella. Työtehtäviisi kuuluu innokkaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan henkilöstöjohtaminen. Henkilöstöpäällikkö toimiikin esimiesten apuna ja työntekijöiden tukena ja näin ollen on mukana parantamassa työyhteisön henkeä. Hyvä työyhteisö luo myös kilpailuetua, sillä hyvinvointi heijastuu myös yrityksen ulkopuolelle, esimerkiksi asiakkaille. HR:n on tärkeää osata luoda työpaikalle kulttuuria, jossa työhyvinvointiin panostetaan ja se on kaikkien yhteinen asia. Tämän vuoksi on tärkeää, että yrityksessä työturvallisuus, -suojelu sekä -terveys on hoidettu hyvin ja HR on iso tuki näissä asioissa esimerkiksi kehittämällä niitä. Edellytämme aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä näyttöä onnistuneesta HR-tehtävien hoitamisesta. Toivomme hakijalta vahvaa kaupan alan osaamista ja tuntemista.

Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme jatkuvan tuen onnistuaksesi tehtävässä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi. Lisäksi tarjoamme loistavat K-Citymarketin henkilökuntaedut.

K-ryhmän 43 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Autamme noin 1800 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi 28.2.2020 mennessä osoitteeseen: juha.nuutinen@citymarket.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä sähköpostitse myymäläpäällikkö Juha Nuutiselta, juha.nuutinen@citymarket.fi.


*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös