Varastotyöntekijöitä (37,5 h/vko) pakastevarastolle Kesko Logistiikkaan

Suomi: Vantaa,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.2.2020
Haku päättyy 28.2.2020
Haluatko vaikuttaa omaan palkkaasi työn tehokkuudella ja sen laadulla? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä.

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.
Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme nyt määräaikaisiin tehtäviin kiireavuksi varastotyöntekijöitä pakastevarastollemme Vantaan Viinikanmetsään. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja jatkuvat kesätyönä. Työt alkavat helmi-huhtikuun aikana ja päättyvät 30.9.2020 mennessä. Pakastevarastollamme työskennellään -24 asteen lämpötilassa.

Odotamme sinulta:
-tehokasta ja huolellista otetta työhön
-positiivista energisyyttä
-halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
-vähintään 18 vuoden ikää
-suomen kielen taitoa
-valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- ihmisläheiset esimiehet
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- paljon vauhdikasta työtä logistiikan parissa
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan


Mikäli keräilytyö pakastevarastollamme kiinnostaa, lähetä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme rekrytointiprosessissa eteneviin erikseen yhteydessä. Ensimmäiset tehtävät alkavat jo helmikuussa, joten hae pian!

Tehtäviin valituille henkilöille teetämme huumetestin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös