Myyjä (10-15h/vko) K-Market Puistori ja Heikinlaakso, Helsinki

Suomi: Helsinki,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 7.2.2020
Haku päättyy 25.2.2020
Haemme moderneihin kyläkauppoihimme myyjää osa-aikaiseen (noin 10h/vko) työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu työskentelyä kassalla sekä toisinaan myös osastoilla tai pop up -palvelutiskillä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kassa tai palvelutiskityöskentelystä mutta opetamme tarvittaessa riittävät taidot työskentelyyn. Tärkeintä työssä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, reippaus ja halu onnistua siinä mitä ikinä aloittaakaan tekemään! Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai lisätyöksi jo kaupan alalla toimivalle henkilölle.

Työ voi sisältää pääosin päivä- ja iltavuoroja sekä viikonloppu vuoroja. Sovittaessa voi olla mahdollisuus myös satunnaisiin aamuvuoroihin. Lomakausien aikana on mahdollista tehdä enemmän työtunteja.
Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.
Aloitus maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.
Hakijan on oltava täyttänyt 18 vuotta viimeistään maaliskuussa 2020.
K-Market Puistori on moderni kyläkauppa keskellä vanhaa Puistolaa. Kauppamme on inhimillisen kokoinen ja asiakas saa meiltä kaiken tarvitsemansa ja vähän enemmänkin helposti ja vaivattomasti. Kauppiaalla on myös toinen kauppa Heikinlaaksossa ja satunnaisesti vuoroja voi olla myös siellä!

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen antti.mielonen@k-market.com 25.2. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

K-Market Puistori /
Antti Mielonen
Puistolantori 1
00760 Helsinki
Puh. 09 389 32 86
Takaisin ylös