Terminaalityöntekijöitä Tampereen alueterminaaliin

Suomi: Tampere,TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 28.1.2020
Haku päättyy 31.3.2020
Kesko Logistiikka on Keskon tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko Logistiikan tehtävänä on tuottaa logistiikkapalveluja K- ryhmälle. Lisäksi tuotamme palveluja myös Keskon ulkopuolisille yrityksille.

Innostutko logistiikasta, kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme kesätyöntekijöitä sekä osa-aikaisia vakituisia työntekijöitä. Työ on vuorotyötä (aamu-, ilta-, yö-, ja viikonloppuvuoroja). Työtä tehdään eri olosuhteissa +2 / +5 / -20 C ja se vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Kesätyöt alkavat joustavasti huhti-kesäkuun välisenä aikana ja päättyvät 30.9.2020 mennessä.
Työvuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle.

Odotamme sinulta:
-tehokasta ja huolellista otetta työhön
-positiivista energisyyttä
-numerotarkkuutta ja huolellisuutta
-halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
-vähintään 18 vuoden ikää
-suomen kielen taitoa
-valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta 31.3.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juhani Suontausta juhani.suontausta@kesko.fi.

Kiitämme Sinua hakemuksestasi ja kiinnostuksestasi.

----------
Kesko logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Kesko logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös