Kutsu Keskon Q4-tilinpäätöstiedotteen infoon tiistaina 30.1.2024

Keskon vuoden 2023 tammi-joulukuun tilinpäätöstiedote julkaistaan tiistaina 30.1.2024 noin klo 8.00 pörssitiedotteena.

Englanninkielinen puhelinkonferenssi pidetään klo 9.00. Esityksen pitää Keskon pääjohtaja Mikko Helander ja kysymyksiin ovat vastaamassa pääjohtajan lisäksi myös toimialojen johtajat. Paikalla on myös Keskon hallituksen puheenjohtaja Esa Kiiskinen, joka esittelee 1.2.2024 aloittavan Keskon uuden pääjohtajan Jorma Rauhalan.

Linkki puhelinkonferenssiin on osoitteessa kesko.fi/report-centre. Konferenssiin osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen jälkeen saa puhelinnumerot ja PIN-koodin puheluun. Tilaisuus on katsottavissa myöhemmin tallenteena.

Suomenkielinen tiedotustilaisuus medialle, analyytikoille ja sijoittajille järjestetään klo 12.00 K-Kampuksella, osoitteessa Työpajankatu 12, Helsinki. Tuloksen esittelee Keskon pääjohtaja Mikko Helander ja kysymyksiin ovat vastaamassa pääjohtajan lisäksi myös toimialojen johtajat. Paikalla on myös hallituksen puheenjohtaja Esa Kiiskinen, joka esittelee 1.2.2024 aloittavan Keskon uuden pääjohtajan Jorma Rauhalan. Lounasta tarjolla tilaisuuden päätteeksi. Ilmoittautumiset 26.1. mennessä ulla.winter@kesko.fi.

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta webcastina osoitteessa kesko.fi/raporttikeskus. Kysymyksiä voi esittää lähetyksen chatin kautta. Tilaisuus on katsottavissa myöhemmin tallenteena. 

Lisätietoja: sijoittajasuhdejohtaja Hanna Jaakkola, puh. 010 532 3540.

 
Kesko Oyj


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös