Ann-Mari Lehtonen on K-Supermarket Myllypuron uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 26.2.2024 Ann-Mari Lehtonen aloittaa kauppiasuransa Helsingissä K-Supermarket Myllypurossa sunnuntaina 7.4.

Nykyinen kauppias Jani Kesti lähettää terveisensä: ” "Kiitän asiakkaita näistä kuluneista kahdesta ja puolesta vuodesta ja toivotan Ann-Marille onnea ja menestystä Myllypurossa."

Ann-Marin unelma toteutuu

Kauppiuus on ollut Ann-Marin pitkäaikainen unelma. ”Olen innoissani siitä, että pääsen aloittamaan kauppiasuran juuri K-Supermarket Myllypurossa!”, Ann-Mari hehkuttaa. ”Myllypuro on viime vuosikymmeninä kehittynyt ja sieltä löytyvät hyvät palvelut niin Myllypurossa asuville, kuin siellä asioiville. En malta odottaa, että pääsen henkilökunnan kanssa rakentamaan K-Supermarket Myllypurosta entistäkin parempaa ruokakauppaa.”

Asiakaskokemus on keskiössä Myllypurossa

K-Supermarket Myllypurossa asiakaskokemus on kaiken A ja O. ”Asiakaskokemuksella on iso rooli tekemisessämme ja haluamme olla palveleva ruokakauppa kaikin puolin”, Ann-Mari kertoo. ”Meille on tärkeää, että kauppaan on aina kiva ja mukava tulla, sekä mikä tärkeintä, asiointi on sujuvaa ja vaivatonta.”

”Valikoimamme tulee olemaan asiakaslähtöinen. K-ruokakauppojen kilpailuetuna on mahdollisuus toteuttaa asiakastoiveita laajasti ja niillä on suuri merkitys. Haluankin, että asiakkaat toivovat valikoimaan tuotteita juuri heidän tarpeilleen, jotta meiltä löytyisi jokaiselle omanlaisensa ostoskori niin hinnan, kuin valikoimankin suhteen ”, uusi kauppias esittää toiveensa. Ann-Mari haluaa kaupan olevan arjen helpottaja, joka on palveleva, lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hän aikoo panostaa kaupan ilmeeseen ja tuoda myös esille sesonkeja ja trendejä. Motokseen hän kertoo: Palvelusta ja tuoreudesta ei tingitä!

”Avajaiset järjestetään, kun olen asettunut taloksi ja päässyt tutustumaan henkilökuntaan ja asiakkaisiin”, Ann-Mari lupaa.

”Vastuullisuusasiat otetaan K-Supermarket Myllypurossa vakavasti ja on kunnia saada olla osa maailman vastuullisinta päivittäistavarakauppaa.” Kaupassa huomio kiinnitetään hävikin hallintaan ja yhteistyötä jatketaan paikallisten ruoka-aputoimijoiden kanssa. ”Haluan toimia vastuullisena työnantajana ja veronmaksajana.”

Ann-Mari on ollut kaupan alalla 13 vuotta ja hän työskennellyt erilaisissa kaupoissa ja lähes kaikissa kaupan työtehtävissä. Viimeiset kuusi vuotta hän on ollut töissä K-Market ja K-Citymarket Isossa Omenassa kauppojen kaikilla osastoilla. ”Työ ei ole koskaan ollut minulle pelkkää työtä vaan intohimoni”, Ann-Mari tunnustaa. ”Nautin siitä, että saan tehdä töitä ihmisten parissa ja mikä mahtavinta työn kädenjäljen näkee heti. Haluan kiittää kasvattajakauppiastani Toni Pokelaa, sekä hänen ammattitaitoista henkilökuntaa kaikesta mitä olen heiltä oppinut matkallani tähän pisteeseen”, hän jatkaa.

Ann-Marin perheeseen kuuluvat puoliso ja 2-vuotias tytär. ”Perhettäni tullaan varmasti näkemään kaupan arjessa mukana. Vapaa-aikani käytän rentoutumiseen, mutta tyttäreni pitää huolen, että se kuluu välillä vauhdikkaastikin.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös