Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Savonlinnan K-Citymarketin pihalle perjantaina 9.6.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Savonlinnan K-Citymarketin pihalle hiekkaparkille perjantaina 9.6. klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Savonlinnassa vastaavat, K-Citymarket Savonlinna, K-ryhmä sekä paikallisseura Juniori STPS.

Futiskiertue on lähtölaukaus kesään!

”Futiskiertue istuu kuin nenä päähän Savonlinnan kaupungin kesän avaukseen, ja on suorastaan kuin lähtölaukaus kesään!”, Savonlinnan K-Citymarketin K-kauppias Teuvo Niskala iloitsee. ”Olemme muutenkin vahvasti mukana tukemassa paikallisen nuorison liikuttamistyötä.”

”Olemme valinneet kaupalta Dream Team-joukkueen katufutikseen pienpelikentälle muita joukkueita haastamaan. Joukkueessa on myös mukana kauppias Päivi Niskala. Tervetuloa mukaan hauskaan päivään!”, Teuvo Niskala kehottaa.

Juniori STPS on mukana järjestämässä Futiskiertuetta Savonlinnassa

”Juniori STPS on innolla mukana järjestämässä tapahtumaan”, kertoo Juniori STPS:n puheenjohtaja Sami Ilvonen. ”Tapahtumassa luvassa mukavaa yhdessä oloa futiksen parissa. Jalkapallosta kiinnostuneiden lasten kannattaa tulla paikan päälle tapaamaan myös aikuisjoukkueiden pelaajia ja osallistumaan pienpeliturnaukseen.”

Juniori STPS alueen savonlinnalainen jalkapalloseura, joka keskittyy pääosin lasten ja nuorten jalkapallotoimintaan. Seurassa on tällä hetkellä vajaat 300 pelaajaa 14 joukkueessa. Juniorijoukkueiden lisäksi seuran alaisuudessa pelaa naisten joukkue ja miesten Inter-joukkue. Seura järjestää joukkuetoiminnan lisäksi harrastetoimintaa, kuten juuri tällä viikolla startannut futiskoulu ja lähifutis.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös