Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Lappeenrantaan keskiviikkona 5.7.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.7.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Lappeenrantaan K-Citymarketin pihalle keskiviikkona 5.7. klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Lappeenrannassa vastaavat, K-kauppias Ari Piiroinen K-Citymarket Lappeenrannasta, paikallisseura FC Lapa ja K-ryhmä.

K-Citymarket Lappeenranta haluaa tukea lasten ja nuorten liikuntaa

”Lappeenrannassa on paljon aktiivisia harrastajia jalkapallossa ja seuratoiminta mahdollistaa harrastamisen usealla eri sarjatasolla. Haluamme olla kauppiaina mukana aktiivisesti tukemassa lasten ja nuorten liikuntaa ja etenkin matalan kynnyksen osallistumisella. Uskomme että monelle näistä syttyy kipinä lähteä harrastamaan lajia jatkossakin”, kertoo K-kauppias Ari Piiroinen. ”Olemme kauppana mukana tukemassa lasten ja nuorten liikuntaa useamman seuran kautta ja koemme seurojen kanssa tehdyn yhteistyön todella hyvänä, FC Lapa tästä hyvänä esimerkkinä.”

FC LaPa mukana tarjoamassa jalkapallon lumovoimaa Lappeenrannassa

”Jalkapallo on maailman pelatuin, arvostetuin, rakastetuin ja ehdottomasti suurin urheilulaji. Nyt on oiva mahdollisuus tulla kokemaan lajin lumovoima omassa ympäristössäsi, olemme mukana luomassa Suomen suurinta jalkapallotapahtumaa Futiskiertuetta. Paikalla on LaPan edustusjoukkueen pelaajia opastamassa ja neuvomassa sekä osallistumassa tapahtumaan. Kaikkialla Suomessa on
tapahtuma kerännyt laajan osallistujamäärän, tehdään myös Lappeenrantaan hieno tapahtuma!”, toivottaa vieraat tervetulleeksi Jukka Karhu FC LaPasta.

LaPa edustaa perinteistä eteläkarjalaista jalkapalloa Lappeenrannassa. Seurassa on pelaajia pienten lasten kerhotoiminnasta aina naisten ja miesten edustusjoukkueisiin, joten jokaiselle jalkapallosta kiinnostuneelle löytyy oma paikkansa seurassa. ”Voit tulla tapahtumaan ja kysyä lisää seuramme toiminnasta”, Jukka Karhu kehottaa.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös