Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Lahteen K-Citymarket Launeen pihalle keskiviikkona 14.6.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Lahteen K-Citymarket Launeen pihalle keskiviikkona 14.6. klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Lahdessa vastaavat, K-Citymarket Launeen kauppias Mikko Puhakka, paikallinen urheiluseura Nastolan Nopsa ja K-ryhmä. Tapahtumassa vierailee myös maailmanluokan freestyle- ja street-jalkapallon taitaja Alexander Wessberg.

”On aina hienoa olla mukana järjestämässä tapahtumaa oman kaupungin nuorille. Järjestetään porukalla mukavaa ja viihtyisää ajanvietettä kaiken ikäisille”, kertoo Niklas Puhakka K-Citymarket Launeesta. ”Tervetuloa liikunnallisen leikkimieliseen päivään mukaan."

Nastolan Nopsa liikuttaa tapahtumassa

”Tapahtuma tulee olemaan iloinen ja tapahtumarikas kokemus lapsille, nuorille ja jopa aikuisille. Mikä olisi sen parempaa, kuin päästä erilaisille rasteille kokeilemaan uusia juttuja varsinkin jalkapalloilun twistillä?”, kyselee Nastolan Nopsan puheenjohtaja Tero Juurinen. ”Jokaista rastia ohjaa Nastolan Nopsan edustaja, jotka auttavat sekä opastavat rastien toiminnallisuuksissa. Osallistu siis rohkeasti ja ilolla kuten Nopsan toiminta ja arvot ohjaavat harrastamaan jalkapalloa matalalla kynnyksellä tasosta tai taustoista riippumatta."

Nastolan Nopsa on noin 200 jäsenen paikallinen seura Nastolassa, jossa on tarkoitus tarjota matalan kynnyksen jalkapalloharrastusta 3-vuotiaista aina aikuisiin saakka monipuolisesti kilpa- ja harrastetoimintana. Yhtenä tärkeimmistä ajatuksista toiminnassa on ilo, liikunnallisten elämäntapojen opettaminen ja kehittäminen jalkapallon avulla.Haluamme olla tunnettu ja haluttu jalkapalloseura alueellamme, jonne jokainen on tervetullut ja haluaisi tulla kehittymään eri rooleissa: pelaajana, toimihenkilönä, valmentajana tai vapaaehtoisena!"

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös