Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Kouvolaan tiistaina 4.7.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Kouvolaan K-Citymarketin ja kauppakeskus Veturin parkkipaikalle tiistaina 4.7. klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Kouvolassa vastaavat, K-kauppias Lasse Keränen K-Citymarket Kouvolasta, paikallisseura Kouvolan Jalkapallo ja K-ryhmä.

Koko kaupan väki on ilolla mukana tapahtumassa

”On hienoa, että saamme olla järjestämässä liikunnallista tapahtumaa täällä Veturin kauppakeskuksessa ja pääsemme yhdessä liikuttamaan lapsia ja nuoria”, iloitsee K-kauppias Lasse Keränen. ”Lasten ja nuorten liikunta ja hyvinvointi on meille tärkeää ja on mahtavaa päästä toteuttamaan tämmöinen tapahtuma, joka tarjoaa mukavaa ajanvietettä kesälomaa viettäville lapsille.”

”Perheemme on liikunnallinen ja olemme olleet aktiivisesti mukana omien poikiemme urheiluharrastuksissa, mutta myös kauppiaana tuen aina mielelläni paikallista urheilua ja seuratoimintaa”, Lasse kertoo. ”Olemme koko kaupan väellä ilolla mukana seuraamassa pelejä ja nauttimassa hyvästä fiiliksestä.”

KJP järjestämässä tapahtumaa

"Olette lämpimästi tervetulleita nauttimaan kanssamme futistapahtumasta ja tutustumaan jalkapallon lisäksi seuramme toimintaan Futiskiertueella", toivottaa tervetulleeksi KJP:sta Merja Larikka.

Kouvolan Jalkapallo (KJP) on suhteellisen nuori seura, joka perustettiin vuonna 2020, kun kouvolalaiset jalkapalloseurat Korian Ponsi, Kumu JT, MYPA, Sudet ja Valkealan Kajo ovat päättivät yhdistää kaiken junioritoimintansa (6–18-vuotiaat) Kouvolan Jalkapallon (KJP) alle. Meidät tunnistaa katukuvassa mustavalkoisesta väristä ja logostamme.

KJP vastaa tällä hetkellä joukkue- ja kilpatoiminnan lisäksi kaikesta jalkapalloiluun liittyvästä ruohonjuuritason harrastetoiminnasta; päiväkoti- ja kouluyhteistyöstä, perhefutis- ja pallokerho-toiminnasta, korttelifutiksesta ja koulujen turnaustoiminnasta. KJP toimii koko Kouvolan alueella. Toimintaa järjestetään tytöille ja pojille, sekä miehille ja naisille.

KJP:ssä jalkapalloa voi harrastaa omalla tasollaan ikäryhmästä riippumatta. Tarjoamme huipulle tähtääville polun, joka tähtää ikäluokan maajoukkueisiin, yhteistyöseurojen kautta jopa kansainvälisille kentille. Hyvää harrastusta etsiville mahdollistamme jalkapallon harrastamisen sopivassa tasoryhmissä kaikissa ikäluokissa. Tavoitteisiimme pääsemme takaamalla valmennuksen, tukitoimintojen ja päivittäisen toiminnan laadun. Pelaajajäseniä seurassa on tällä hetkellä 878.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Lisätietoja:

K-Citymarket Kouvola K-kauppias Lasse Keränen, puh. 044 077 0918

Kesko Oyj, brändiasiantuntija Kristiina Seppä, puh. 050 531 8941, mail: kristiina.seppa@kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös