Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Espoossa K-Supermarket Mankkaan pihalle torstaina 15.6.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Espoossa K-Supermarket Mankkaan pihalle torstaina 15.6. klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Espoossa vastaavat K-Supermarket Mankkaa, paikallisseura Espoon Palloseura ja K-ryhmä.  

K-Supermarket Mankkaa ja EPS järjestävät hauskan ja tapahtumantäyteisen iltapäivän

K-Supermarket Mankkaan henkilökunta on innolla mukana järjestämässä koko perheen iloista liikuntatapahtumaa kaupan pihalla. ”Kaupan henkilökunnasta on koottu joukkue, joka pelaa EPS:n 2014 pelaajia vastaan leikkimielisen näytösottelun. Tervetuloa mukaan tapahtumaan!”, kehottaa Petteri Halonen K-Supermarket Mankkaalta.

”Espoon Palloseuralle Futiskiertue on hieno mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja liikuttamassa lapsia ja lapsiperheitä sekä tarjota mahdollisuus päästä tutustumaan matalalla kynnyksellä maailman merkittävimpään urheilulajiin, jalkapalloon”, kertoo EPS:n liikuntapalvelukoordinaattori Jimi Virtamo.

”EPS:n toiminta tarjoaa iloisen ja laadukkaan harrastusmahdollisuuden kaikille, harrastusmahdollisuuksia meiltä löytyy perheen pienimmille perhefutiksessa ja jalkapallokoulussa kuin myös sitä vanhemmille joukkuetoiminnassa aina aikuisikään saakka. Kaikki ovat tervetulleita yhteisöömme, jossa kasvaa vahvat juuret Espooseen."

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös