Uuden K-Market Paltamon tarina alkaa torstaina 28.9.2023

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.9.2023 Paltamossa avataan uusi K-Market torstaina 28.9. klo 10. Kauppa avataan nauhan leikkauksella, jonka suorittavat kauppiaat Sari Jokelainen ja Tuomas Sirviö Paltamon kunnanjohtajan Pasi Ahoniemen sekä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarisen kanssa.

”Uusi K-Market Paltamo avataan liikenteellisesti loistavalle paikalle sekä kuntalaisten, kesäasukkaiden, matkailijoiden että ohikulkuliikenteen kannalta”, Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen kehaisee. ”K-Marketin selvästi aiempaa suuremmat tilat mahdollistavat valikoimien kasvattamisen. Asiakkaan kannalta on myös hienoa, että apteekki ja Alko löytyvät saman katon alta.”

Avajaisia juhlitaan useampana päivänä. Torstaina kaupalla tarjotaan kakkukahvit 800 ensimmäiselle kävijälle. Perjantaina 29.9. kauppiaat puolestaan tarjoavat hampurilaiset 500 ensimmäiselle. Lauantaina 30.9. vietetään lastenpäivää, jolloin kaupalle saapuu vieraita aina Muumilaaksosta saakka. 

”Ryhdymme nyt kirjoittamaan K-Market Paltamon uutta tarinaa”, kauppiaat Sari ja Tuomas iloitsevat. ”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että vuosien suunnittelun päätteeksi saamme esitellä asiakkaillemme, kaikille kainuulaisille ja ohikulkijoille nykyaikaiset ja fiksut tilat. Uudesta kaupasta voimme tarjota asiakkaille kaikki tarvittavat palvelut.”

Se aito kaenuulainen kyläkauppa

Uusi kauppa sijaitsee upealla paikalla Oulujärven rannalla ja Eino Leino-puiston vieressä osoitteessa Puolangantie 1. Kauppakiinteistö on talotekniikaltaan nykyaikaa ja kaikki sähkölaitteet ovat energiaa säästäviä.

Vanhasta kaupasta mukaan lähtee vain työporukan hyvä henki ja puunattu grilliuuni, josta saa asiakkaiden arvostamia grillituotteita. ”Olemme jatkossakin aito kaenuulainen kyläkauppa, jossa on tuttua ja turvallista asioida”, Sari ja Tuomas lupaavat.

”Suurempiin tiloihin ja nykyaikaisiin kylmälaitteisiin ja hyllyihin saamme esille hyvän tuotevalikoiman. Muun muassa pakastetuotteiden tila kolminkertaistuu”, kauppias-Tuomas kertoo. K-Market Paltamossa on lihaosaamista ja lihat leikataan sekä käsitellään kaupassa myyntiin. ”Oma keittiö on takatilojen helmi”, Tuomas hehkuttaa. ”Siellä pystymme valmistamaan oman keittiön tuotteita heti mukaan otettavista patongeista, sämpylöistä ja salaateista lämpimiin aterioihin. Tuomme myös kesäkahvilastamme tutut ja suositut Terwari-sarjan tuotteet kauppaamme myyntiin.”

Uusi K-Market tarjoaa verkkokaupan K Nouto-palvelut niin, että tilatut tuotteet voi noutaa kaupalta tai tilata kotiin kuljetettuina.

K-Market Paltamon aukioloajat ovat maanantaista lauantaihin klo 7-21 ja sunnuntaisin 10-21. Kaupasta löytyvät laajat pakettipalvelut: Posti, Matkahuolto, Schenker ja Postnord.

Lisäksi samassa pihapiirissä ovat Nesteen huoltoasemapalvelut.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös