Satu-Maarit Kukkonen Jyväskylän K-Market Äijälän kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.3.2023 Satu-Maarit Kukkonen aloittaa vappuna Jyväskylän K-Market Äijälän kauppiaana.

Satu-Maarit on tuttu jyväskyläläisille yli 10 vuoden kauppiasurastaan Neste K Tourulan kauppiaana.

”K-Market Äijälä on uudehko ja hyväkuntoinen kauppa vilkkaan tien varrella, hyvin kehittyvällä asuinalueella”, Satu-Maarit tuumaa. ”Odotan innolla että pääsen toteuttamaan suunnitelmiani käytännössä ja tutustumaan paikallisiin asiakkaisiin, joista osan uskon olevan jo entuudestaan tuttuja.”

”Minut tullaan näkemään kaupan hyllyjen välissä päivittäin”, Satu-Maarit lupaa. ”Tulen kuuntelemaan tarkasti juuri tämän kaupan asiakkaiden toiveita ja näkemyksiä siitä, mitä he haluavat oman kylän kaupaltaan. Tyttäreni Susa Kukkonen tulee myös mukaan kaupan toimintaan. Yhdessä hänen kanssaan haluamme ideoida ja järjestää kaupalla erilaisia tapahtumia ja toimintaa asiakkaiden iloksi.”

Jotta kukin asiakas saa itselleen sopivan hintaisen ostoskorin Satu-Maarit hyödyntää mm. Keskon eräkauppamahdollisuutta. ”Sieltä löytyy välillä hyvinkin edullisia ja mielenkiintoisia tarjoustuotteita yllättämään asiakkaamme. Teemme myös yhteistyötä eri tavarantoimittajien kanssa.” Uusi kauppias tarjoaa mielellään paikallisten toimijoiden tuotteita sekä haluaa saada uutuustuotteet helposti asiakkaiden saataville.

Satu-Maarit kertoo, että luonto, ympäristö ja ihmisten sekä eläinten hyvinvointi ovat lähellä hänen sydäntään. ”Haluamme ehdottomasti toteuttaa K-ryhmän vastuullisuusarvoja jokapäiväisessä työssämme. Pienillä arjen valinnoilla voimme vaikuttaa ympäristökuormitukseen. Voimme esimerkiksi tuoda satokausiajattelua voimakkaammin esille myös pienessä marketissa.  Kauppiaana olen myös osaltani vastuussa siitä yhteisöstä, jossa kauppani toimii. Haluan siis olla mukana rakentamassa sellaista kyläkauppaa, jossa niin asiakkailla kuin työntekijöilläkin on hyvä olla.”

Satu-Maarit on aloittanut työt K-ryhmässä 1999. Hän on työskennellyt Jyväskylän Anttilassa ja Kodin Ykkösessä Palokassa. Neste K Tourulan kauppiaana hän oli 2021 vuoden loppuun saakka. Viime elokuusta lähtien hän on työskennellyt K-Market Kotiväylässä. Tytär Susa Kukkonen on työskennellyt äitinsä rinnalla seitsemän vuotta Neste K Tourulassa ja sittemmin K-Supermarket Kotikentässä maito- ja pakasteosastojen vastaavana.

Satu-Maarit asuu Petäjävedellä miehensä, kahden koiran ja kissan kanssa. Heillä on kaksi aikuista tytärtä ja yksi lapsenlapsi. ”Nautin luonnon rauhasta järven rannalla, kalastuksesta, sienestyksestä ja marjastuksesta sekä puutarhanhoidosta. Vauhdin makuun pääsee moottoripyörällä tai moottorikelkalla. Parasta on kun 6-vuotias tyttärenpoikamme Aleksanteri tulee kylään ja voidaan yhdessä keksiä jotain hauskaa tekemistä.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös