Oulussa juhlitaan kahden uuden K-ruokakaupan avausta torstaina 15.6.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.6.2023 Oulussa päästään juhlimaan torstaina kahta uutta K-ruokakauppaa, kun K-Market Asemantorni keskustassa ja K-Supermarket Knuutilankangas avaavat yhtä aikaa klo 10 ovet asiakkailleen.

”Tämä on hieno päivä Oulussa ja meille K-ryhmässä, kun saamme avata kaksi uutta K-ruokakauppaa. Molemmat kaupat ovat räätälöity palvelemaan omaa asiakaskuntaansa. Uudet kaupat kauppiaineen ja henkilökuntineen tulevat hurmaamaan asiakkaansa”, toteaa tyytyväisenä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen. ”Rakenteilla olevat K-ryhmän investoinnit Oulun kaupungin alueelle ovat tänä vuonna reilut 40 miljoonaa euroa”, jatkaa Saarinen.

K-Supermarket Knuutilankankaan helmi on palvelutiski

K-Supermarket Knuutilankankaan rakennus on yhteensä 2000 m2 ja kaupan myyntiala 1300 m2. Kaupassa on 24-paikkainen ravintola Elli ja ulkoterassi. Knuutilankankaalta saa verkkokaupan palvelut K-Nouto-pisteineen sekä K-Latauksen latauspisteet. Samassa pihapiirissä on myös St1:sen polttoaineenjakelupiste. Pysäköintipaikkoja on 80 autolle ja reilulle 40 pyörälle.

K-Supermarket Knuutilankankaan helmi on palvelutiski, joka tarjoaa helpot ja nopeat ruokaratkaisut niin kiireiseen arkeen kuin vaativan kokkaajan raaka-aineet tuoreesta kalasta mureisiin lihoihin. Valikoimista löytyvät myös Pirkka ja K-Menu tuotteet, jolloin asiakas voi valita sopivan hintaisia tuotteita ostoskoriinsa.

K-kauppiaina Knuutilankankaalla kauppiaina toimivat Samuli Ahola ja Viola Kantola. Heidän liikeideansa on: Laadukasta tekemistä asiakasta arvostaen. ”Lupaamme, että liikeideamme näkyy joka päivä kauppamme valikoimissa ja asiakaspalvelussa.”

K-Supermarket Knuutilankankaalla työskentelee kauppiaspariskunnan lisäksi 23 työntekijää. Kaupan aukioloajat ovat maanantaista lauantaihin klo 6-23 ja sunnuntaisin klo 9-23.

K-Market Asemantornista helppo ja nopea asiointi

K-Market Asemantorni on keskustan kaupunkikauppa ja sen vaikutuspiirissä on runsaasti asuntoja, työpaikkoja ja se palvelee myös junamatkustajia. Kaupassa on 450 m2 myyntialaa.

K-Market Asemantornissa palvellaan pitkillä aukioloajoilla ja panostetaan asioinnin sujuvuuteen. ”Lounas töihin, evästä junaan tai ateria mukaan kotiin, löydät ne meiltä”, K-kauppiaat Piritta ja Arto Martinmäki lupaavat. Kaupasta löytääkin kelpo K-ruokakaupan valikoiman lisäksi mittavan valikoiman take away-tuotteita sekä kaupan omassa keittiössä valmistetut Meillä tehdyt-herkut ja lounaat.

K-Market Asemantorni työllistää kauppiasparin lisäksi 10 työntekijää. Kaupan aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 6-23, lauantaisin klo 8-23 ja sunnuntaisin klo 9-23.
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös