Naantalin aurinkoisin K-Market avautuu torstaina 30.11.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.11.2023 Naantalin Nuhjalassa avautuu torstaina 30.11. kaupungin aurinkoisin K-Market Aurinko. K-kauppiaana toimii Anni Viitanen.

Avaus tapahtuu klo 10, kun Naantalin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Toni Forsblom ja Keskon Varsinais-Suomen aluejohtaja Janne Virtanen leikkaavat nauhan kauppiaan kanssa.

”Avaamme ylpeinä naantalilaisille kaupungin aurinkoisimman oman kylän kaupan!”, hehkuttaa kauppias Anni Viitanen. ”Kauppa on monipuolinen, meillä on nopea ja kiva asioida sekä lupaamme kauppareissuille myös yllätyksellisyyttä.”

Asiakastoiveita toteutetaan erikoisimpia myöten

Kaupan valikoimaa on rakennettu asiakaskyselyn perusteella. ”Kyselyn perusteella olemme voineet jo toteuttaa toiveita ja keräämme koko ajan toiveita lisää, tervetuloa kertomaan!”, Anni kehottaa. Asiakkaiden jo nyt esittämistä toiveista kauppias-Anni nostaa esiin yhden erityisen hellyttävän: kotikilpikonnalle tuoreita syötäviä kukkia. ”Kyllä niitä nyt meille valikoimiin etsitään.”

”Haluan, että K-Market Aurinkoon on kiva tulla”, Anni sanoo. ”Tarjoamme asiakkaillemme hyvät valikoimat arkeen ja juhlaan. Etsimme kauppaamme koko ajan mielenkiintoisia tarjouksia ja olemme vahvasti sesongeissa mukana. Paikallisten tuotteiden valikoima on myös sydäntämme lähellä ja meiltä löytyykin jo paikallisia salaatteja, marjapakasteita ja leipää.”

K-Market Auringon työpaikat kiinnostivat ja hakemuksia tuli lähes 80. ”Meillä on nyt lisäkseni kuusi työntekijää ja olemme hyvä yhteen hiileen puhaltava joukkue”, Anni kertoo.

K-Market Auringossa on hyvät lisäpalvelut. Kaupasta löytyy Matkahuollon, Schenkerin ja Postnordin ojentamispalvelut sekä Postin pakettiautomaatti. Kaupan pihalta löytyy hyvät maksuttomat pysäköintitilat ja K-Latauksen latauspisteitä.

K-Market Auringon aukioloajat ovat maanantaista lauantaihin klo 7 – 22 ja sunnuntaisin 9-22.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös