Kiusaus on nyt jeesaus: K-Market ja Kokkikartano lahjoittavat yli 14 000 euroa kiusaamisen vastaiseen työhön

K-Market-ketju ja Kokkikartano Oy lahjoittavat yhdessä 14 136 euroa Mannerheimin lastensuojeluliitolle. Kiusaamisen vastaiseen työhön tarkoitettu lahjoitus kerättiin syys–lokakuussa Kiusaus on nyt jeesaus -kampanjalla.

Toista kertaa järjestetty K-Marketien ja Kokkikartanon yhteinen Kiusaus on nyt jeesaus -kampanja keräsi mittavan lahjoitussumman MLL:n kiusaamisen vastaiseen työhön. Kiusauspakkauksissa oli kampanjan ajan kiusaamista vastustava viesti, ja jokaisesta kampanjan aikana myydystä Kokkikartanon 650–700 gramman kiusaus-valmisateriasta lahjoitettiin 10 senttiä MLL:lle. 

MLL toimii K-Marketien kumppanina kiusaamisvapaalla vyöhykkeellä ja tarjoaa kauppiaille ja kauppojen henkilökunnalle koulutusta ja neuvoja kiusaamisen ehkäisemiseen. 

“Haluamme yhdessä kumppaniemme kanssa nostaa kiusaamisen vastaista työtä esiin. Toivomme, että lahjoitus auttaa MLL:n tekemässä tärkeässä työssä”, sanoo K-Market-ketjun markkinointijohtaja Anne Weide

”MLL:n kiusaamisen vastainen työ on hyvin laaja-alaista ja palvelee sekä lapsia ja nuoria että vanhempia ja koulujen henkilökuntaa. Konkreettisia toimia ovat muun muassa kiusaamista kokeneiden lasten ja heidän vanhempiensa vertaisverkkoryhmät, opettajien kouluttaminen, yläkoulujen tukioppilastoiminta, Nuortennetti-sivusto sekä lasten kanssa käytävät keskustelut lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa. Esimerkiksi 1500 eurolla pystymme tarjoamaan tunnin keskusteluaikaa aikuisen kanssa 50 lapselle tai nuorelle”, kertoo MLL:n viestintä- ja varainhankintajohtaja Leena Poutanen

Asiakkaat kokivat myös tänä vuonna kampanjan sanoman ja mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa kiusaamisen vastaiseen työhön hyvin positiivisena, mikä näkyi myös kampanjatuotteiden myynnissä. 

“Onnistuimme hienosti kasvattamaan lahjoituspottia edellisestä vuodesta, joten olemme todella tyytyväisiä, että saimme olla mukana myös tänä vuonna tässä erittäin ajankohtaisessa ja tärkeässä aiheessa. Kiitos kaikille kiusauksen ostaneille ja samalla lahjoitukseen osallistuneille”, sanoo Snellmanin Kokkikartano Oy:n myyntipäällikkö Mikko Haapanen
 
K-Marketit julistautuivat kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi syksyllä 2021. Toimintamalli on käytössä kaikissa lähes 800:ssa K-Market-kaupassa ympäri Suomea. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos myönsi kiusaamisvapaalle vyöhykkeelle syyskuussa 2022 vuoden kansanterveyspalkinnon valtakunnallisesti merkittävästä kansanterveyden hyväksi tehdystä työstä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös