Kirsi Tiainen K-Market Maununnevan kauppiaaksi 13.8.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.8.2023 Kirsi Tiainen aloittaa Helsingin K-Market Maununnevan kauppiaana 13.8.2023

"Olen todella innoissani aloittaessani matkan K-Market Maununnevan kauppiaana", kertoi Kirsi Tiainen. Hän on toiminut aiemmin Espoon K-Market Nöykkiön ja Latokasken kauppiaana ja hän tuo mukanaan runsaasti osaamista ja ideoita uuteen kauppapaikkaan.

K-Market Maununneva on sitoutunut laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Kirsi ja kaupan väki kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden toiveita ja tarjoaa heille huippuluokan palvelua. Kaupassa on tarjolla monipuolisia lisäpalveluita, kuten Wolt-toimitus ja laajat pakettipalvelut, jotka helpottavat kiireisten asukkaiden arkea.

"Aloitusvaiheessa keskitymme tutustumaan asiakkaisiimme ja kuuntelemaan heidän tarpeitaan, jotta voimme tarjota heille räätälöidyn valikoiman", kertoo Kirsi. "Tavoitteenamme on olla paikka, josta alueen asukkaat löytävät monipuolisen valikoiman laadukkaita ja tuoreita tuotteita. Tulemme myös lisäämään valikoimaamme paikallisten ja pientuottajien tuotteita sekä vaihtoehtoisia tuotteita edullisemmista hintaryhmistä."

Kirsi panostaa tiiminsä hyvinvointiin ja sitoutumiseen. Hän uskoo, että tyytyväinen ja motivoitunut tiimi on avain ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun.

Aiemmin Kirsi on toiminut Espoossa kahden K-Marketin kauppiaana vuodesta 2019. Hänellä on laajaa kokemusta asiakassuhteista ja hankinnoista, hän on toiminut asiakaspalvelupäällikkönä tukkuliikkeessä. "Olen suorittanut liiketalouden tradenomin tutkinnon vuonna 2008, liiketalouden maisterin tutkinnon vuonna 2016 ja JYET-erikoisammattitutkinnon vuonna 2022. Panostan jatkuvasti oman osaamiseni kehittämiseen", kertoo Kirsi.

Vapaa-ajallaan Kirsi viettää aikaa perheensä kanssa ja nauttii rakkaiden lemmikkiensä, koirien ja hevosten, seurasta. "Perheeni ja perheen eläimet tuovat iloa ja sopivaa vastapainoa elämääni.", Kirsi sanoi hymyillen.


 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös