K-Supermarket Eurajoen Portti koki mittavan uudistuksen – Avajaisia juhlitaan torstaina 14.12.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.12.2023 Eurajoen Portti on herännyt uuteen kukoistukseen K-Supermarketin laajan kokonaisuudistuksen myötä. Kauppiaspariskunta Jarkko ja Emilia Kuikka avaavat ovet uuteen kauppaan, joka kutsuu asiakkaitaan nauttimaan laajasta valikoimasta ja entistäkin viihtyisämmästä ostoskokemuksesta.

Avajaisjuhlaa koko loppuviikko

Uudistuneen K-Supermarket Eurajoen Portin avajaisia juhlitaan torstaina 14.12. klo 9.00, kun Eurajoen kunnanjohtaja Vesa Lakaniemi leikkaa nauhan kauppiaspariskunnan kanssa. Kauppiaat Jarkko ja Emilia Kuikka kutsuvat kaikki asiakkaat mukaan juhlimaan ja tutustumaan uuden kaupan tarjontaan. Avajaisten yhteydessä luvassa on monia erikoistarjouksia ja tietysti kakkukahvit, kauppias Jarkko vinkkaa.


Jarkko ja Emilia lähettävät terveisensä ja kiitoksensa tämän ison ponnistuksen päätteeksi asiakkailleen ja henkilökunnalleen: "Olemme äärimmäisen kiitollisia asiakkaillemme, jotka ovat käyneet aktiivisesti kaupalla läpi uudistuksen eri vaiheiden. On ollut ilahduttavaa kuulla pääosin innostunutta asiakaspalautetta kaupan uudistuneesta ilmeestä jo hyvissä ajoin matkan varrella ennen projektin valmistumista. Lisäksi haluamme esittää mitä suurimmat kiitoksemme kaupan henkilökunnalle, joka on näyttänyt ammattitaitonsa ja -ylpeytensä osastojen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Jokaisella kaupan osastolla on nähtävissä henkilökuntamme kädenjälki, joka näkee uudistuksen myötä ansaitsemansa päivänvalon." 

Lisää tilaa, enemmän valinnanvaraa

Portin K-Supermarketissa on otettu huomioon asiakkaiden muuttuneet tarpeet lisäämällä merkittävästi kaupan myyntialaa. Tämä mahdollistaa entistä laajemman tuotevalikoiman ja paremman palvelun. Asiakkaat voivat odottaa löytävänsä kaikkea arjen tarpeista erikoisempiin herkkuihin.

Konstailematonta kotiruokaa Portin Herkun palvelutiskiltä

Uudistuksen myötä kauppa panostaa erityisesti laadukkaaseen kotiruokaan. Portin Herkun palvelutiskillä asiakkaat voivat valita tuoreista paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Kaupassa paikan päällä valmistetaan päivittäin käsityönä kotiruokaa. ”Olemme pieni eurajokelainen ruokatehdas”, kehaisevat kauppiaat.

Kaupan valikoima täydentyy entisestään, kun kauppias Emilia Kuikka kertoo: "Olemme innoissamme tuodessamme entistä enemmän paikallisia herkkuja asiakkaidemme ulottuville. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman monipuolinen ja laadukas valikoima, joka vastaa asiakkaidemme odotuksia."

Osta läheltä, nauti enemmän

Kauppiaat Jarkko ja Emilia Kuikka ovat innoissaan uudesta vaiheesta K-Supermarket Eurajoen Portissa. Jarkko Kuikka kommentoi: "Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja pyrimme vastaamaan niihin parhaamme mukaan. Uudistuksen tarkoituksena on tehdä ostoskokemuksesta entistäkin miellyttävämpi ja tarjota asiakkaille parasta palvelua."

Emilia Kuikka korostaa uuden kaupan linjaa: "Liikeideamme kiteytyy sanoissa 'Osta läheltä, nauti enemmän'. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että meiltä löytyvät laadukkaat ja tuoreet tuotteet. Samalla haluamme olla vahvasti mukana paikallisessa yhteisössä."

K-Supermarket Eurajoen Portin uudistus lupaa tuoda entistäkin enemmän iloa ja vaihtelua asiakkaiden arkeen. Joulukuun avajaisjuhla on oiva tilaisuus tutustua uuteen kauppaan ja nauttia lähellä tuotetuista herkuista.

Kauppa tarjoaa myös laajasti pakettipalveluja, kuten Postin, Matkahuollon, Schenkerin ja Postnordin tuomina. Uudistuksen yhteydessä on kaupan pihalle rakennettu K-Latauksen latausasema, jossa on kaksi suurteholatauspistettä ja kaksi tavallista.

K-Supermarket Eurajoen Portin aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 5.30–22.00, lauantaisin 7.00-22.00 ja sunnuntaisin 9.00-22.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös