Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Vaasaan torstaina 16.6.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Vaasaan torstaina 16.6. klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Vaasassa vastaavat K-ryhmä ja K-Supermarket Wasan kauppias Miikka Lavanto ja Jutta Leino sekä paikallinen VPS Juniorit.

Hauska perheiden liikuntatapahtuma

”Olen aloittanut K-Supermarket Wasassa kauppiaana helmikuun alusta ja tässä onkin hieno mahdollisuus päästä tutustumaan vielä lähemmin alueen asiakkaisiin ja lapsiperheisiin mukavan tapahtuman merkeissä”, kauppias Miikka Lavanto iloitsee. ”Odotan hienoa ja hauskaa päivää. Oma pikkukauppiaamme Rasmus 6 v. pääsee myös pelaamaan”, Miikka lupaa.

"VPS Juniorit on yksi alueen suurimmista lasten liikuttajista ja haluamme tarjota kaikille lapsille mahdollisuuden pelata jalkapalloa. Futiskiertueen ansiosta meillä on mahdollisuus tavoittaa myös sellaisia lapsia ja perheitä, jotka eivät ole syystä tai toisesta vielä sopivaa harrastusta löytäneet. Toivottavasti saamme tapahtuman avulla innostettua uusia lapsia näin loman alussa viettämään aikaa futiskentillä!", Joni Keturi VPS Junioreista toivoo.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös