Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Turkuun lauantaina 9.7.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.7.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Turkuun K-Citymarket Ravattulan pihalle lauantaina 9.7.2022 klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Turussa vastaavat K-ryhmä ja K-Citymarket Ravattulan kauppias Timo Ilmolahti sekä paikallinen jalkapalloseura Liedon Pallo.

Liikunnan riemua K-Citymarket Ravattulan pihassa koko lauantai-iltapäivän

”Haluan olla tukemassa lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa ja olen iloinen, että voimme järjestää kauppamme piha-alueella näin hienon koko perheen tapahtuman. Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan riemusta!”, toivottaa kauppias Timo Ilmolahti.

”Olemme tyytyväisiä, että saamme olla Liedon Pallon kanssa mukana Futiskiertueessa.
Saimme K-Citymarket Ravattulan kauppiaan Timo Ilmolahden kanssa heti asiat sovittua ja yhteisymmärrys hienosta tapahtumasta oli valmis. Tapahtuma on maksuton kaikille”, kertoo Liedon Pallon toiminnanjohtaja Jani Rantanen. ”Liedon Pallo on perinteikäs seura ja paikalla on mm. edustuksen pelaajia. Liedon Pallossa on junioreita tytöissä ja pojissa. Lisäksi löytyy perhefutiksesta (3-6v) soveltavaan jalkapalloon. Tervetuloa paikan päälle nuoret ja vähän vanhemmatkin tutustumaan Liedon Pallon toimintaan ja Futiskiertueen eri aktiviteetteihin!”

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös