Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Seinäjoelle perjantaina 17.6.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Seinäjoelle torstaina 17.6. klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Seinäjoella vastaavat K-ryhmä ja K-Citymarket Päivölän kauppias Olli Pehkonen sekä paikallinen jalkapalloseura Seinäjoen Mimmiliiga eli SeMi.

K-Citymarket Päivölän joukkue haastaa SeMin edustusjoukkueen näytösottelussa

”On tärkeää että lapset pääsevät kokeilemaan eri lajeja matalalla kynnyksellä ja Futiskiertue on aivan loistava tapahtuma tutustua lajiin. Mahtavaa tässä on, että koko perhe voi osallistua päivään ja löytää yhdessä liikkumisen riemun. Seinäjoki on jalkapallokaupunki ja odotan jo innolla yhteistyötä SeMin kanssa, joka on nais- ja tyttöjalkapalloon keskittynyt seinäjokinen seura”, iloitsee kauppias Olli Pehkonen. ”Päivän aikana nähdään näytösottelu Semin edustusjoukkue vastaan Citymarket Päivölä. Olemmekin jo tehneet kovan kiinnityksen joukkueeseemme, kun keskushyökkääjänämme nähdään Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen.”

Seinäjoen Pizzanpaistajat mukana tapahtumassa ja pizzojen tuotto Hope ry:lle

Päivään osallistuu myös Seinäjoen Pizzanpaistajat yhteisö. Pizzanpaistajat järjestävät hyväntekeväisyystapahtuman tekemällä ja paistamalla paikanpäällä pizzoja Pirkka Parhaat tuotesarjan tuotteista. K-Citymarket Päivölä lahjoittaa tuotteet Pizzanpaistajille ja paistajat lahjoittavat pizzoista saatavan myynnin edelleen Hope ry:lle. 

SeMi liikuttaa

”Jalkapallo liikuttaa Seinäjoella monen seuran toimesta jo useita harrastajia ja haluamme tuoda omalta osaltamme jalkapalloa tutuksi yhä useammalle. Jalkapallo on koko perheen harrastus ja haluaisimme kannustaa yhä useampaa kokeilemaan sekä innostumaan tästä mahtavasta harrastuksesta. Meiltä SeMistä löytyy pallokoulun lisäksi ikäkausijoukkueet aina -14 syntyneistä harrastaviin naisiin. Tule kokemaan unohtumaton päivä jalkapallon parissa Seinäjoella ja samalla viihtymään koko perheen voimin!”, toivottaa tapahtumaan tervetulleeksi Seinäjoen Mimmiliigasta Juhani Lampinen.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös