Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Ouluun keskiviikkona 15.6.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Ouluun keskiviikkona 15.6. klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Oulussa vastaavat K-ryhmä ja K-Citymarket Kaakkurin kauppiaat Päivi ja Timo Raja-aho sekä paikallinen OLS jalkapallo.

Kauppiaat haluavat järjestää lapsille hauskan liikuntatapahtuman

”Haluamme olla edistämässä lasten ja nuorten liikunnallista elämäntapaa. Futiskiertue on hauska tapa tuottaa hyvää mieltä ja järjestää lapsille kiva iltapäivä”, Päivi ja Timo-kauppiaat kertovat.

”Jalkapallo on nyt vahvasti esillä Huuhkajien hyvän menestyksen johdosta ja Helmarit valmistautuu parhaillaan kesän EM-kisoihin. Futisbuumi näkyy myös Oulussa ja lapset hakeutuvat tällä hetkellä mielellään juuri futiksen pariin. Myös OLS:n joukkueisiin on tullut alkukesän aikana runsaasti uusia pelaajia - olssilaisten lisenssipelaajien määrä lähestyy kovaa vauhtia tuhannen pelaajan rajaa. Seuran keltasiniset värit näkyvät mukavasti sekä pelikentillä että katukuvassa”, OLS:n junioripäällikkö Ville Laukka kertoo. ”Perinteikkäästä, peräti 141-vuotiaasta, suurseurasta löytyy joukkueita aloittelijoista kilpatasolle. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle pelaajalle mahdollisuus tavoitella omaa huippuaan harrastuksen parissa. Pienimmille lapsille meillä on tarjolla kesän ajan kerran viikossa harjoitteleva Urheilukoulu. Siitä harrastus jatkuu Kaupunkisarjan joukkueissa, joissa toimintamallina on ”Aloita harrastus lähellä kotiasi”. Kaupunkisarjatoiminta jatkuu ns. aluejoukkuetoimintana aina B-junioreihin saakka, lisäksi tavoitteellisemmin jalkapalloa harrastaville on tarjolla myös edustusjoukkuetoimintaa. OLS pelaajaputken huippuna on yhteistyöseura AC Oulun Veikkausliigassa pelaava edustusjoukkue.


”K-ryhmän ja Palloliiton Futiskiertue on hieno tapahtuma, joka tukee hyvin OLS:n seuratoiminnan tavoitteita ja arvoja. On erittäin mukavaa olla seurana osa Futiskiertuetta, joka varmasti innostaa omalta osaltaan lapsia jalkapallon pariin. Tervetuloa mukaan Futiskiertueelle Kaakkurin Citymarketiin”, toivottaa Ville.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös