Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Lempäälään tiistaina 28.6.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Lempäälään tiistaina 28.6. klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Lempäälässä vastaavat K-ryhmä ja K-Supermarket Kuljun Kartanon kauppias Hanna Salminen sekä paikalliset jalkapalloseurat LeKi-futis ja Sääksjärven Loiske.

K-Supermarket Kuljun Kartanon joukkue haastaa Loiskeen ja Leki-futiksen joukkueet pihafutisotteluun

”On huippua saada futiskiertueen tapahtuma Kartsulle!”, hehkuttaa kauppias Hanna Salminen. ”Täällä Lempäälän Kuljussa on kiinteä kyläyhteisö ja teemme muutenkin paljon yhteistyötä urheiluseurojen, koulujen ja yhdistysten kanssa. Kiva saada futiskiertueen yhteydessä molemmat paikalliset junnufutisseurat yhdessä kanssamme järjestämään kivaa tapahtumaa lähiseudun asukkaille. Olemme koonneet kaupan henkilökunnasta huipputasoisen joukkueen, jolla lähdemme haastamaan sekä Loiskeen että LeKi-futiksen joukkueita pihafutiksessa. Kartsun jengi on luottavainen omaan osaamiseen vaikka vastaan asteleekin kovatasoisia joukkueita. Tervetuloa koko perheellä mukaan kokeilemaan toimintapisteille ja kannustamaan suosikkijoukkueet voittoon!”, Hanna toivottaa tervetulleeksi. ”Matsit pelataan klo 13.00 ja 13.30, yleisölle on tarjolla kahvit ja mehut.”

LeKi-futis ja Loiske liikuttavat yhdessä

”Jalkapallo liikuttaa Lempäälässä säännöllisesti noin 700 lasta ja nuorta. Joukkueita on lukuisia niin pojissa kuin tytöissä ja ikäjakauma on pienistä pallokoululaisista aina aikuisten jo edustusjoukkueissakin pelaaviin nuoriin saakka. Lempäälään suunnitellaan uutta tekonurmikenttää, jonka ansiosta lajin harrastusmahdollisuudet paranevat entisestään”, kertoo LeKi-futiksen Jukka Suojanen.  

”Futiskiertueella pyrimme tavoittamaan erityisesti sellaisia lempääläisiä lapsia, joilla se oma harrastus on vielä hakusessa. Tapahtumapaikkana perinteikäs Kuljun Kartano tarjoaa helposti saavutettavan paikan tulla tutustumaan lajiin vaikka kauppareissun ohessa. Olipa sitten hakemassa ensimmäistä kosketusta palloon tai jo kokenut futiskentän kettu, voi tulla yksin, pienellä tai isommalla porukalla ja halutessaan haastaa paikalla olevia joukkueiden pelureita vaikka istumajalkapalloon tai street  futiksen pyörteisiin. LeKi-futis ja Sääksjärven Loiske toivottavat kaikki tervetulleeksi tapahtumaan!”, Jukka Suojanen ja Sääksjärven Loiskeen Mikko Hatakka toivottavat.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös