Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Lappeenrantaan lauantaina 2.7.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Lappeenrantaa K-Citymarketin pihalle lauantaina 2.7.2022 klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Lappeenrannassa vastaavat K-ryhmä ja K-Citymarket Lappeenrannan kauppias Ari Piiroinen sekä paikallinen jalkapalloseura LAUTP.

Liikunnan riemua K-Citymarket Lappeenrannan pihassa koko lauantai-iltapäivän

”On hienoa saada futiskiertue myös kesäiseen Lappeenrantaan. Jalkapallo on hyvässä nosteessa Lappeenrannassa ja olemme kovaa vauhtia nousemassa merkittäväksi jalkapallokaupungiksi. On hienoa saada mukaan toimintaan mukaan myös meidän paikallista seuratoimintaa, tervetuloa paikalle kaikki jalkapallon ystävät!”, lähettää terveisensä kauppias Ari Piiroinen.

”LAUTP on aktiivinen kasvattajaseura ja olemme ilolla mukana edistämässä lasten liikkumista Futiskiertueella. LAUTP tarjoaa toimintaa kaikenikäisille junioripelaajille jalkapallokoulusta P17-T17 ikäisiin asti. Seuramme poika- ja tyttöjoukkueet ovat menestyneet myös kilpailullisesti valtakunnallisella tasolla asti. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita LAUTP:hen! Esimerkiksi elokuussa seurassa alkavat kaikkein pienimmille Viskarifutis ja Tyttöfutis T8-T6-ikäisille tytöille”, kertoo puheenjohtaja ja vastuuvalmentaja Saku Puhakainen LAUTP:stä. Tervetuloa kaikki pienet ja vähän isommatkin tutustumaan seuraamme ja kokeilemaan futista ja muita aktiviteetteja Futiskiertueelle!”, toivottaa Saku Puhakainen.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös