Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Kuopioon torstaina 30.6.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Kuopioon K-Citymarket Kolmisopen pihalle torstaina 30.6.2022 klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Kuopiossa vastaavat K-ryhmä ja K-Citymarket Kolmisopen kauppiaat Topi ja Anni Miettinen sekä paikallinen jalkapalloseura KuPS.

K-Citymarket Kolmisopen joukkue haastaa KuPSin leikkimieliseen otteluun – myös kauppias lähtee mukaan kentälle

”Todella hienoa päästä isännöimään tällaista osallistujille maksutonta tapahtumaa, jossa lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan helposti jalkapalloon ja tietenkin viettämään samalla iloista kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa”, kertovat Topi ja Anni-kauppiaat hyvillään. ”Meille lasten liikunnan tukeminen on lähellä sydäntä ja mielellään tällaisessa tapahtumassa mukana olemme koko perheemme voimin.”

”On myös erittäin kiva saada yhteistyökumppanimme KuPS vetämään tätä tapahtumaa eli lajin todelliset ammattilaiset pääsevät esittelemään samalla päivän mittaan KuPSin toimintaa. Päivän aikana järjestämme myös leikkimielisen katufutispelin, jossa joukkueissa nähdään muutamia KuPSin liigajoukkueen pelaajia sekä KuPS-junioreita ja tietenkin vahvistuksena myös kauppias-Topi. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin viettämään hauskaa kesäpäivää liikunnan parissa!”

”KuPSille Futiskiertue on tapa palvella lapsia ja lapsiperheitä sekä tarjota mahdollisuus päästä tutustumaan mahdollisimman matalalla kynnyksellä jalkapalloon” kertoo KuPSin valmennuspäällikkö Esa Pekonen.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös