Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Jyväskylään keskiviikkona 29.6.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Jyväskylään K-Citymarket Seppälän pihalle keskiviikkona 29.6.2022 klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Jyväskylässä vastaavat K-ryhmä ja K-Citymarket Seppälän kauppias Vesa Nurminen sekä paikallinen jalkapalloseura JJK-Juniorit.

K-Citymarket Seppälän joukkue haastaa JJK-Juniorit leikkimieliseen futismatsiin

”Haluamme olla edistämässä lasten ja perheiden liikunnallisia elämäntapoja ja valtakunnallinen Futiskiertue tarjoaakin laadukkaan ja hauskan mahdollisuuden viettää mukavaa iltapäivää, tervetuloa!”, kauppias Vesa Nurminen toivottaa. ”Olemme koonneet K-Citymarket Seppälän väestä jalkapallojoukkueen, jolla haastamme JJK-Junioreiden joukkueen leikkimieliseen futismatsiin. Jännä nähdä, miten käy”, Vesa jatkaa.

"Futiskiertue on erinomainen mahdollisuus tuoda näkyvyyttä keskisuomalaiselle juniorifutikselle. Tapahtumaan voi osallistua hyvin matalalla kynnyksellä ja tulla tutustumaan futikseen. Myös harrastaneille löytyy paljon kaikkea kivaa toimintaa, jossa pääsee kokeilemaan taitojaan. Paras tilanne olisikin jos saataisiin innostettua ihmisiä futistoimintaan mukaan. Oli kyseessä sitten lapsi tai aikuinen. JJK:n puolesta haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi koko perheen voimin! Toivottavasti tapahtumaan saadaan myös paljon muiden alueella toimivien seurojen toimijoita ja pelaajia, jotta päästään myös tutustumaan uusiin ihmisiin ja pitämään hauskaa isolla porukalla!", JJK-junioreiden valmentaja Juho Neuvonen kutsuu kaikki tervetulleeksi.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös