Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Joensuuhun perjantaina 1.7.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.6.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Joensuuhun K-Citymarket Pilkon pihalle perjantaina 1.7.2022 klo 12-16.

tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Joensuussa vastaavat K-ryhmä ja K-Citymarket Pilkon kauppias Juha Kupiainen sekä paikallinen jalkapalloseura JIPPO-juniorit.

Liikunnan riemua Pilkossa koko perjantai-iltapäivän

Mahtavaa että saatiin Futiskiertue Joensuuhun ja lapset pääsevät kokeilemaan lajia matalalla kynnyksellä. Lasten ja nuorten liikunnan edistäminen ja liikunnan riemun löytäminen on varmasti meidän kaikkien tavoitteena. Kauppareissun kannattaa siis varata vähän extra-aikaa ja käydä kokemassa liikunnan iloa ostosreissun yhteydessä koko perheen voimin”, kehottaa kauppias Juha Kupiainen.

”JIPPO-juniorit on yksi alueen suurimmista lasten ja nuorten liikuttajista ja on hienoa, että valtakunnallinen futiskiertue saatiin myös Joensuuhun. Futiskiertue on yksi tapa tarjota, etenkin lapsille, mahdollisuus päästä tutustumaan ja kokeilemaan jalkapalloa mahdollisimman pienellä kynnyksellä. Toivottavasti tavoitamme tapahtuman avulla mahdollisimman paljon lapsia vanhempineen ja saamme osaltamme vietyä jalkapallon tuomaa hyvää mieltä kaikille!", kertoo JIPPO-junioreiden toiminnanjohtaja Mikko Hallikainen.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös