Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Helsingin Konalaan perjantaina 8.7.2022

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.7.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu K-Supermarket Konalan pihalle perjantaina 8.7.2022 klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Konalassa vastaavat K-ryhmä ja K-Supermarket Konalan kauppiaat Joonas ja Piia Heinonen sekä paikallinen jalkapalloseura Pitäjänmäen Tarmo eli PiTa.

Liikunnan riemua K-Supermarket Konalan pihassa koko perjantai-iltapäivän

”Olemme innoissamme päästessämme järjestämään koko perheen futistapahtumaa Konalassa. Toivomme, että tapahtuman avulla saamme alueella vahvistettua yhteisöllisyyttä ja levitettyä liikunnan ilosanomaa. Erityisen iloisia olemme siitä, että mukana järjestämässä on paikallinen seura Pitäjänmäen Tarmo, joka on toiminut myös meidän perheen liikuttajana. Tervetuloa mukaan pihallemme liikkumaan!”, kehottavat kauppiaat Joonas ja Piia Heinonen. 

”Pitäjänmäen Tarmon toiminta painottuu lähialueen lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen monessa lajissa. Jalkapallo on seuramme suosituin laji ja esimerkiksi PiTa:n jokavuotinen Jalkapallokoulu on monille lapsille ensikosketus tähän harrastukseen.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton Futiskiertueeseen osallistuminen on loistava mahdollisuus aktivoida alueen lapsia ja lapsiperheitä liikkumaan sekä tutustumaan lajiin ja lähiseuraan”, PiTan jalkapallojaoston puheenjohtaja Jarno Kinnunen kertoo.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös