Turun keskustaan avataan uusi K-Market Linjuri

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.9.2022 Turun keskustaan Läntiselle Pitkäkadulle on valmistumassa kerrostalon alakertaan uusi K-Market Linjuri. Uuteen kauppaan kauppiaaksi tulee Saara Eilola, joka luotsaa myös K-Market Rautatientoria. Uusi K-Market Linjuri avautuu tammikuussa 2023.

Innolla rakentamaan uutta kauppaa

”Innostun helposti uusista asioista ja nautin uusista haasteista”, kauppias Saara Eilola kertoo. ”Olin todella mielissäni, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä mukaan rakentamaan uutta kauppaa. Sijainti tällä kaupalla on mitä mahtavin ja alue tuntuu kasvavan ja kaipaavan ruokakauppaa.”

Asiakastoiveiden keräys alkaa samoin tein

”Alue, minne kauppa tulee, on minulle tuttu, joten kaupan tyylistä, valikoimista ja asiakkaista on minulla jo vahva mielikuva”, sanoo Saara. Hän toteaa, että asiakkaat päättävät loppupeleissä, mihin suuntaan kauppaa lähdetään viemään. ”Toivonkin paljon tuotetoiveita ja ideoita, jotta saamme tehtyä asiakkaiden näköisen kaupan.” Asiakastoiveita kerätään somen kautta, kasvotusten ja kaupan avauduttua.  ”Asiakastoiveet ovat erittäin tärkeä työkalu kaupan kehittämisessä ja kaikki toiveet kuunnellaan tarkasti.”

K-Market Linjurista kaikki arkeen ja juhlaan

”K-Market Linjurista tulee ruokaisa”, lupaa Saara. ”Kaupasta löytyy kaikki tarvittavat perusjutut erikoisuuksia unohtamatta. Tänä päivänä asiakas arvostaa myös sitä, että voi koota ostoskoriinsa niin premium-tuotteita kuin edullisempia vaihtoehtoja. Se tulee näkymään valikoimissa.”
Linjurissa panostetaan myös Heti mukaan-tuotteisiin, koska Turun vilkas linja-autoasema on ihan vieressä.  Myös kotimaiset ja lähituottajien tuotteet saavat oman tärkeän paikkansa uudessa kaupassa. ”Erityisesti suositaan lähituotteita ja luomua.”

Henkilökunnan rekrytointi alkaa lähiaikoina

Henkilökunnan rekrytointi uuteen kauppaa alkaa lähiaikoina. Työntekijöitä tarvitaan noin kuusi henkilöä.  Henkilökunnan hyvinvointi on Saaralle tärkeää. ”Olen työskennellyt monessa kaupassa ja huomannut, että hyvä työilmapiiri heijastuu positiivisesti asiakkaille.”

Saara Eilolalla on ruokakaupasta pitkä ja monipuolinen työkokemus vuodesta 2006 saakka. Viimeiset 1,5 vuotta hän on toiminut kauppiaana K-Market Rautatientorilla.

Vapaa-ajalla Saara touhuaa 6 vuotiaan Pinjan ja 3 vuotiaan Ukon kanssa. ”Olen alkanut myös herätellä neulomisharrastusta”, hän paljastaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös