Seinäjoen uusi K-Supermarket Kasperi juhlii avausta torstaina 9.6.

Seinäjoen Kasperin alue saa torstaina 9.6. uuden Tavallista paremman ruokakaupan, kun uusi K-Supermarket Kasperi avautuu klo 10.

Avauksen suorittavat juhlallisesti nauhan leikkauksella K-kauppiaat Toni ja Riikka Hahka, kansanedustaja ja Seinäjoen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Paula Risikko sekä Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen.

”Olen erittäin tyytyväinen, että pääsimme avaamaan Kasperiin uuden K-Supermarketin. Seinäjokelaiset ja alueen asiakkaat saavat tästä upean nykyaikaisen ruokakaupan”, Jari Alanen hehkuttaa.  

Asiakastoiveet keskiössä

Uuden K-Supermarket Kasperin toiminnassa on keskiössä asiakastoiveiden toteuttaminen. Mukaan on otettu entisestä K-Market Kasperista parhaat ideat ja palvelut mutta nyt kaupan avauduttua aloitetaan systemaattinen toiveiden ja ideoiden keräys. ”Tulkaa kertomaan toiveistanne suoraan minulle, henkilökunnalleni tai vaikka somekanavien kautta”, kehottaa kauppias Toni Hahka.

Uuteen kauppaan on saatu upeat valikoimat jokaiselle osastolle, valikoimaa on noin 15 000 tuotetta. Lähi- ja pientuottajien tuotteita on korostetusti valikoimissa. Panimo-osasto on oikea nähtävyys ja siellä on runsaasti pienpanimoiden tuotteita valikoimissa.

”Herkkutori-palvelulinjasto tarjoaa aina taatusti tuoreet ja laadukkaat ainekset niin arkeen kuin juhlaankin. Tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja lihojen ja kalojen suhteen, palvelutiskiltämme löydät lisäksi myös valmiiksi grillattuja tuotteita”, Toni lupaa. ”Mikäli kaipaat vaihtelua kotikokkaukseen, niin kysy vinkkejä ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.”

”Uudessa K-Supermarket Kasperissa on tilaa runsaille päivittäistavarakaupan valikoimille mutta silti olemme ihmisen kokoinen kauppa”, Toni-kauppias kertoo. Asiointi uudessa kaupassa on tehty mahdollisimman vaivattomaksi, käytävät ovat leveät ja itsepalvelukassoja löytyy kolme kappaletta normaalikassojen lisäksi. Pihalla on runsaasti parkkitilaa ja ruoan verkkokaupan palvelut ovat käytössä K-Nouto-palvelun kautta.

Lisäpalveluina ovat mm.  Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit, Veikkauksen On Line-palvelut ja kaupalta löytyy myös Otto-automaatti.

Asiakkaita Kasperissa palvelee kauppiasparin lisäksi 17 kaupan ammattilaista.

K-Supermarket Kasperin pihalla on K-Lataus-asema

Uuden kaupan yhteydestä löytyy myös K-Lataus-asema sähköautoilijoille. Asemalla on kaksi 50 kW:n tehoista pikalatauslaitetta, sekä neljä 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema sijaitsee kaupan pysäköintialueella ja on autoilijoiden käytettävissä vuorokauden ympäri.

k-supermarket kasperi 770.jpg


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös