Pekka ja Maarit Kukkonen Jyväskylän K-Citymarket Keljon uusiksi kauppiaiksi

Pekka ja Maarit Kukkonen aloittavat 1. helmikuuta 2023 Jyväskylän K-Citymarket Keljon kauppiaina.

K-Citymarket Keljo on Pekka ja Maarit Kukkosen neljäs kauppa K-Market Herkkuvuoren, K-Supermarket Muuramen ja K-Citymarket Palokan jälkeen.

”On kunnia päästä kauppiaaksi perinteiseen, hyvin toimivaan ja menestyvään kauppaan. Olemme olleet kauppiasyrittäjänä Keski-Suomessa nyt 15 vuoden ajan  ja tuntuu upealta päästä eräänlaiseen unelmaamme kauppiasurallamme. K-Citymarket Keljon nykyinen kauppias Jari Hakala on tehnyt upeaa työtä erityisesti kaupan valikoimien ja laadun, sekä henkilökunnan osaamisen osalta”, Pekka ja Maarit Kukkonen kiittelevät.

Erityisen tärkeitä Kukkosille ovat kaupan tuotteiden laatu, saatavuus sekä asiakaspalvelu.

”Aiomme korostaa edelleen kaupan jo olemassa olevia vahvuuksia. Olemme aina rakentaneet kauppamme laadun ja saatavuuden varaan: tämä koskee sekä tuotteita, että asiakaspalvelua, jotka ovat tärkeimpiä kulmakiviä kaupassa. Henkilökunnan ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat asioita, joihin aiomme uudessakin kauppapaikassa panostaa. Toivomme, että asiakkaat tulevat rohkeasti kertomaan, kuinka voimme entisestään kehittää kauppaa ja sen valikoimia”, Kukkoset pohtivat.

K-Citymarket Keljon henkilökunta siirtyy kauppiasvaihdoksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Kukkosten palvelukseen. Kukkoset jatkavat toistaiseksi myös nykyisen kauppansa, K-Citymarket Palokan, kauppiaina. Kesko tiedottaa K-Citymarket Palokan uuden kauppiaan valinnasta myöhemmin.

”Yhteistyö paikallisten tuottajien kanssa on meille hyvin tärkeää ja sitä aiomme vahvistaa entisestään. Lisäksi odotamme tutustumista uusien, sekä jo ennestään meille tuttujen asiakkaiden jälleennäkemistä. Kauppa-asioinnin helppous on meille asia, jota haluamme vaalia: takaamme, että K-Citymarket Keljo on vastaisuudessakin asiakkaidemme ajan arvoinen”, Kukkoset kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLA
EI

Takaisin ylös